Suport auto
Suporturi de biciclete si schiuri marca MENABO. Cu suporturile noastre lucrurile tale vor fi mereu in siguranta. Suporturi pentru schiuri, magnetice sau cu prindere pe bare transversale, cu antifurt. Acum poti sa iti transporti cu tine echipamentele sportive preferate fie ca este vara sau iarna. Expedierea este rapida direct la usa ta !

Suport auto

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 12x100

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 12x100 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interioru..

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x100

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x100 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interiorul ..

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x110

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x110 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interiorul ..

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x150

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 15x150 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interiorul ..

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 20x110

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 20x110 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interiorul ..

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 9x100

90,0Lei

Kit adaptor pentru suport bicicleta Menabo Pro Tour 9x100 pentru prinderea unei biciclete pentru suportul de biciclete Menabo Pro Tour. Este potrivit pentru biciclete ce au distanta din interiorul fur..

Kit adaptor prindere suport schiuri sau placa Menabo Iceberg

70,0Lei

Kit adaptor prindere suport schiuri sau placa Menabo Iceberg se monteaza pe suport cu prindere U pe bare de plafon. Daca barele transversale nu au canal pe partea superioara este necesara utilizarea a..

Kit optional de prindere tip U pentru suport Menabo Frozen Alu Frozen Plus si Yelo

80,0Lei

Kit optional de prindere tip U pentru suport Menabo Frozen Alu Frozen Plus si Yelo, se monteaza pentru a se utiliza prinderea de tip U pe barele de plafon. Sistemul de prindere este compatibil cu bara..

Kit pentru inaltare suport schiuri Menabo White Bear

70,0Lei

Kit pentru inaltare suport schiuri Menabo White Bear permite inaltarea suportului cu 4 cm pentru ca legaturile schiurilor sa nu atinga plafonul masinii...

Suport auto bicicleta cu prindere pe carlig pentru 3 biciclete Menabo Marius

460,0Lei

Suport auto bicicleta cu prindere pe carlig pentru 3 biciclete Menabo Marius ce suporta o capacitate maxima de incarcare de 45 kg. Se fixeaza cu ajutorul a doua extra chingi ce se ataseaza de laterale..

Suport auto bicicleta cu prindere pe haion Menabo Logic 2

850,0Lei

Suport auto bicicleta cu prindere pe haion Menabo Logic 2, poate transporta 2 biciclete cu sarcina maxima de 30 kg. Suportul se fixeaza pe haionul autoturismului si bicicletele se prind in pozitie ver..

Suport auto bicicleta cu prindere pe haion sau portbagaj Menabo Biki

270,0Lei

Suport auto bicicleta cu prindere pe haion sau portbagaj Menabo Biki este un suport pentru 3 biciclete ce poate transporta pana la 45 kg si cu fixare in 6 puncte prin intermediul unor chingi. Este dot..

Afisare 1 - 12 din 40 (4 pagini)