Pantaloni scurti

Pantaloni scurti

Pantaloni de lucru profesionali scurti Ardon 4tech

132,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Ardon 4tech sunt fabricati cu o multitudine de buzunare inclusiv un buzunar lateral pentru scule si unelte. Pantalonii Ardon sunt un model cu aspect sportiv fab..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Ardon Cool Trend

100,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Ardon Cool Trend sunt fabricati din 100% bumbac de 260g/mp si sunt echipati cu doua buzunare la spate, doua buzunare laterale si elemente reflectorizante..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Ardon Vision 04

144,0Lei

Pantaloni de lucru profesionali scurti Ardon Vision 04 confectionati din bumbac si poliester. Lungimea este exacta pentru a ramane peste genunchi ceea ce face ca pantalonii Ardon sa fie ideali pentru ..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Cordura Negru Gri Ardon R8ed

270,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Cordura Negru Gri Ardon R8ed fac parte din colectia de lun Ardon R8ED+ si au un design ce aduce mai mult a pantaloni sport decat a pantaloni de lucru. Totusi ac..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Samoa

72,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Samoa sunt un model fabricati cu buzunar la spate, buzunar pentru telefon si inchidere cu fermoar si nasture. Pantalonii Samoa sunt din bumbac 35% si poliester ..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Tonga

70,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Tonga sunt accesorizati cu buzunar la spate si buzunar pentru telefon, inchidere cu fermoar si nasture. Fabricati din tesatura de bumbac 35% si poliester 65% cu..

Pantaloni de protectie profesionali scurti Portwest Holster

225,0Lei

Pantalonii de protectie profesionali scurti Portwest Holster sunt un model fabricat la exterior din tesatura Kingsmill poliester 93% si 7% elastan 270 grame si tesatura de contrast poly-cotton stretch..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)