Lentila Incolora

Lentila Incolora

Ochelari de protectie cu lentila incolora 3M

80,0Lei

Ochelarii de protectie 3M cu lentila incolora sunt conceputi pentru a putea fi purtati deasupra ochelarilor de vedere la majoritatea utilizatorilor, cu interferenta minima. Ochelarii de protectie 3M a..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M1000

50,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M1000 au un aspect modern si sunt fabricati cu o forma ce permite ventilatia si reduce riscul de aburire. Bratele sunt reglabile pe 3 pozitii in lungime..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M4000

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Ardon M4000 sunt un model de ochelari de lucru cu un design modern si confortabili oferind si o protectie superioara ochilor. Capetele bratelor ochelarilor M..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M8000

50,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M8000, foarte confortabili si cu suportul nazal transparent si ventilat, cu suprafata antiderapanta, asigura un confort ridicat pe toata perioada purtar..

Ochelari de protectie cu lentila incolora in/out 3M SECURE FIT

70,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora in/out 3M SECURE FIT 400 folosesc o tehnologie patentata de 3M pentru difuzarea presiunii din zona tamplelor. Sunt potriviti pentru diferite dimensiuni ale f..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS10

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS10 sunt un model de ultima generatie, care ofera protectie impotriva particulelor, impactului si a stralucirii. Lentilele sunt certificate..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS13

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS13 sunt un model de ultima generatie, care ofera protectie impotriva particulelor, impactului si a stralucirii. Bratele laterale sunt exte..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS19

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS19 sunt un model de ultima generatie, cu o greutate redusa de doar 22 grame si care ofera protectie impotriva particulelor si a impactului..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS20

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS20 sunt un model cu design sportiv, tipul wrap-around, care ofera o protectie superioara ochilor. Detin protectie suplimentara pentru spra..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS23

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS23 sunt un model echipat cu protectie pentru sprancene din TPE si protectie suplimentara impotriva particulelor, impactului si stralucire...

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS24

55,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Mega KN PS24 sunt un model conceput pentru a se potrivi peste majoritatea ochelarilor de vedere. Bratele sunt in doua culori iar varfurile sunt din ..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Wrap Around

33,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentile incolore Portwest Wrap Around sunt fabricati intr-o forma cu lentilele semi-curbate fiind indicati pentru zonele de lucru cu risc de accidentare a ochilor. Ochelarii ..

Afisare 1 - 12 din 17 (2 pagini)