Costume

Costume

Combinezon de protectie pentru industria alimentara Portwest

125,0Lei

Combinezonul de protectie pentru industria alimentara Portwest este un model special conceput pentru cei ce lucreaza in aceasta industrie, avand un design modern si usor de intretinut. Este echipat cu..

Combinezon de protectie pentru lucru Portwest Iona

220,0Lei

Combinezonul de protectie pentru lucru Portwest Iona este un model de imbracaminte fabricat din 100% bumbac de 190 grame. Ofera un confort ridicat si este echipat cu benzi reflectorizante. Materialul ..

Costum de lucru profesional clasic Ardon 4Tech

380,0Lei

Costum de lucru clasic Ardon 4Tech fabricat din 65% poliester si 35% bumbac de 240g/mp. Jacheta de lucru are un design modern, este intaria la umeri cu poliester 600D si are o structura anatomica la m..

Costum de lucru profesional salopeta cu pieptar Ardon 4Tech

370,0Lei

Costum de lucru profesional salopeta cu pieptar Ardon 4Tech fabricat din 65% poliester si 35% bumbac 240g/mp. Jacheta de lucru este fabricata intr-un design modern cu umerii intariti cu poliester 600D..

Costum de protectie impermeabil cu gluga ascunsa Bonn

65,0Lei

Costum de protectie impermeabil cu gluga ascunsa Bonn format din doua piese. Jacheta are guler inalt si gluga, inchidere cu fermoar si buzunare exterioare cu clapeta. Pantalonii sunt cu elastic in tal..

Costum salopeta profesionala de lucru cu pieptar Gino

210,0Lei

Costum salopeta profesionala de lucru cu pieptar Gino este compus din doua piese. Jacheta este echipata cu buzunare extarioare iar pantalonii au bretelele reglabile. Tesatura costumului Gino este 100%..

Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)