Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock

125,0Lei

Antifurtul auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock este fabricat cu incuietoare integrata cu cheie si are doua chei. Este fabricat din metal rezistent si imbracat in plastic de culoare galbena s..

Antifurt auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan

170,0Lei

Antifurtul auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan este fabricat din aluminiu, rezistent la socuri si cu duritate marita. Bratul de protectie este invelit in material plastic pentru a preve..

Antifurt auto pentru volan reglabil cu inchidere cu cheie ALCA

105,0Lei

Antifurt auto pentru volan cu cheie ALCA se monteaza usor si este compatibil pentru majoritatea tipurilor de volan. Se poate regla de la 20 la 38 cm. Include 2 chei...

Antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA

120,0Lei

Antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm. Ofera un nivel de protectie 2 ( inalt ) si este usor de montat. Se monte..

Antifurt auto premium cu prindere pe pedale Heyner Pedalblock Pro

460,0Lei

Antifurtul auto premium cu prindere pe pedale Heyner Pedalblock Pro ofera un grad ridicat de protectie pentru autoturismul dumneavoastra printr-o montare usoara ce blocheaza volanul si pedalele. Se bl..

Antifurt auto premium cu prindere pe volan Heyner Wheelblock Pro

540,0Lei

Antifurtul auto premium cu prindere pe volan Heyner Wheelblock Pro este un model ce ofera un grad ridicat de protectie impotriva furtului oferind un montaj facil si rapid. Este un model cu cifru ceea ..

Cablu de incarcare dispozitive mobile 2 in 1 fast charge Mega Drive

70,0Lei

Cablu de incarcare dispozitive mobile 2 in 1 fast charge Mega Drive este echipat cu conectori magnetici 1xmicro USB, 1xUSB-C cu functie de incarcare rapida si transfer de date. Cablul este iluminat cu..

Cablu de incarcare dispozitive mobile 3 in 1 fast charge 1.5M 3A Mega Drive

60,0Lei

Cablul de incarcare dispozitive mobile 3 in 1 fast charge 1.5M 3A Mega Drive este un model de cablu magnetic, cu 3 conectori diferiti cu ajutorul carora aveti posibilitatea sa incarcati diferite tipur..

Cablu prelungitor spiralat 12/24V 10A 5 metri Heyner Premium Pro

105,0Lei

Cablul prelungitor spiralat 12/24V 10A 5 metri Heyner Premium Pro este un model ce va ajuta sa alimentati aparatele electrice de la distanta si se utilizeaza in locasul brichetei sau in prize standard..

Camera de bord pentru autoturisme Osram Roadsight 30

595,0Lei

Camera de bord pentru autoturisme Osram Roadsight 30 este un model cu rezolutie full HD 1080p cu 30fps si un obiectiv de 130 grade. Acesta ofera o vedere larga a drumului si inregistrari de inalta cal..

Husa de protectie pentru bancheta cu buzunar Mega Drive

100,0Lei

Husa de protectie pentru bancheta cu buzunar Mega Drive este un produs conceput pentru cei ce utilizeaza scaune de copii si ofera protectie impotriva deteriorarii si a murdariei banchetei autoturismel..

Husa de protectie pentru bancheta Mega Drive

100,0Lei

Husa de protectie pentru bancheta Mega Drive este un model destinat pentru cei ce doresc sa transporte animalul de companie fara sa aiba grija murdaririi tapiteriei interioare a banchetei. Acopera ban..

Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)