Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock

125,0Lei

Antifurtul auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock este fabricat cu incuietoare integrata cu cheie si are doua chei. Este fabricat din metal rezistent si imbracat in plastic de culoare galbena...

Antifurt auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan

130,0Lei

Antifurtul auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan este fabricat din aluminiu, rezistent la socuri si cu duritate marita. Bratul de protectie este invelit in material plastic pentru a preve..

Antifurt auto pentru volan reglabil cu inchidere cu cheie ALCA

90,0Lei

Antifurt auto pentru volan cu cheie ALCA se monteaza usor si este compatibil pentru majoritatea tipurilor de volan. Se poate regla de la 20 la 38 cm. Include 2 chei...

Antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA

90,0Lei

Antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm..

Cablu de incarcare dispozitive mobile 2 in 1 fast charge Mega Drive

70,0Lei

Cablu de incarcare dispozitive mobile 2 in 1 fast charge Mega Drive este echipat cu conectori magnetici 1xmicro USB, 1xUSB-C cu functie de incarcare rapida si transfer de date. Cablul este iluminat cu..

Cablu de incarcare dispozitive mobile 3 in 1 fast charge 1.5M 3A Mega Drive

60,0Lei

Cablul de incarcare dispozitive mobile 3 in 1 fast charge 1.5M 3A Mega Drive este un model de cablu magnetic, cu 3 conectori diferiti cu ajutorul carora aveti posibilitatea sa incarcati diferite tipur..

Camera de bord pentru autoturisme Osram Roadsight 30

408,0Lei

Camera de bord pentru autoturisme Osram Roadsight 30 este un model cu rezolutie full HD 1080p cu 30fps si un obiectiv de 130 grade. Acesta ofera o vedere larga a drumului si inregistrari de inalta cal..

Husa de protectie pentru bancheta cu buzunar Mega Drive

100,0Lei

Husa de protectie pentru bancheta cu buzunar Mega Drive este un produs conceput pentru cei ce utilizeaza scaune de copii si ofera protectie impotriva deteriorarii si a murdariei banchetei autoturismel..

Husa de protectie pentru bancheta Mega Drive
-13%

Husa de protectie pentru bancheta Mega Drive

83,0Lei 95,0Lei

Husa de protectie pentru bancheta Mega Drive este un model destinat pentru cei ce doresc sa transporte animalul de companie fara sa aiba grija murdaririi tapiteriei interioare a banchetei. Acopera ban..

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO

85,0Lei

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si usor de ..

Husa pentru volan din piele ecologica Momo Carbon

85,0Lei

Husa pentru volan din piele ecologica Momo Carbon este un model potrivit pentru volane cu diametrul de 38 cm. Este confortabila in timpul condusului, durabila si usor de intretinut, prevazuta cu micro..

Husa pentru volan din piele ecologica Momo Street

90,0Lei

Husa pentru volan din piele ecologica Momo Street este un model potrivit pentru volane cu diametrul de 38 cm. Este confortabila in timpul condusului, durabila si usor de intretinut, prevazuta cu micro..

Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)