Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto ALCA pentru volan si pedale

55,2 LEI

Antifurt auto ALCA pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm..

Antifurt auto ALCA TITAN pentru volan, inchidere cu cheie

78,0 LEI

Antifurtul pentru volan ALCA TITAN este un antifurt cu inchidere cu cheie si fabricat din aluminiu rezistent la socuri si cu duritate marita.Bratul de protectie este invelit in material plastic pentru..

Antifurt auto Heyner PedalBlock PRO cu cifru, pentru volan si ambreiaj

192,0 LEI

Antifurt auto Heyner PedalBlock PRO cu cifru, pentru volan si ambreiaj. Modelul este universal si este potrivit pentru volane cu diamentrul intre 49.5 si 78 cm. Model cu fixare fara cheie, doar cu cod..

Antifurt auto pentru volan, cu cheie, ALCA

60,0 LEI

ANTIFURT ALCA AUTO PENTRU VOLAN CU CHEIE Montare rapida. Aplicabilitate universala. Include 2 chei. Ajustabil intre 20 - 38 cm;..

Geanta cu scai pentru portbagaj Umbrella Dimensiune: 40X20X13 cm

38,4 LEI

Geanta cu scai pentru portbagaj UmbrellaIdeala pentru depozitarea in portbagaj a sculelor de mana sau a altor obiecte necesare unei calatorii in siguranta. Prevazuta cu scai pe lateral si fund, pe..

Husa pentru volan din piele naturala Black

60,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Black, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de diametr..

Husa pentru volan din piele naturala Modern

60,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Modern, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de di..

Husa pentru volan din piele naturala Sport

54,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Sport, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de dia..

Husa pentru volan din piele naturala Stylish

54,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Stylish, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de d..

INVERTOR CURENT Heyner 150W 12V

174,0 LEI

INVERTOR CURENT Heyner 150W 12V  Invertor pentru transformarea curentului continuu (DC) în curent alternativ (AC). Tensiune de iesire 230 V ± 5%. Putere de iesire continua 150 W. Putere de ie..

Invertor tensiune CARFACE 12V-220V

168,8 LEI

Invertor tensiune CARFACE 12V-220VInvertor de la 12V la 200V. Putere stabila 150 W, maxim 300 W.Protectie la suprasarcina...

Organizator auto pentru portbagaj CARFACE

33,8 LEI

Organizator auto pentru portbagaj CARFACEDimensiuni: 35 * 23 * 21 cm. Organizatorul poate fi pliat cu usurinta...

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)