Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock

106,3Lei

Antifurtul auto cu prindere pe volan Carface Rotary Lock este fabricat cu incuietoare integrata cu cheie si are doua chei. Este fabricat din metal rezistent si imbracat in plastic de culoare galbena...

Dispozitiv antifurt auto pentru volan reglabil cu inchidere cu cheie ALCA

72,0Lei

Antifurt auto pentru volan cu cheie ALCA se monteaza usor si este compatibil pentru majoritatea tipurilor de volan. Se poate regla de la 20 la 38 cm. Include 2 chei...

Dispozitiv antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA

72,0Lei

Dispozitiv antifurt auto pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie ALCA. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm..

Dispozitiv auto antifurt pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan

96,0Lei

Dispozitiv auto antifurt pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan este fabricat din aluminiu, rezistent la socuri si cu duritate marita. Bratul de protectie este invelit in material plastic pentr..

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO

62,4Lei

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si usor de ..

Husa pentru volan din piele ecologica soft MOMO

62,4Lei

Husa pentru volan din piele ecologica soft MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si..

Husa pentru volan din piele naturala Black

69,6Lei

Husa pentru volan din piele naturala Black, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de diametr..

Husa pentru volan din piele naturala Modern

69,6Lei

Husa pentru volan din piele naturala Modern, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de di..

Husa pentru volan din piele naturala MOMO

114,0Lei

Husa pentru volan din piele naturala MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si uso..

Husa pentru volan din piele naturala Sport

69,6Lei

Husa pentru volan din piele naturala Sport, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de dia..

Husa pentru volan din piele naturala Stylish

69,6Lei

Husa pentru volan din piele naturala Stylish, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de d..

Invertor de curent pentru autoturisme Heyner 150W 12V

216,0Lei

Invertor de curent pentru autoturisme Heyner 150W 12V utilizat pentru transformarea curentului continuu ( DC ) in curent alternativ ( AC ). Tensiunea de iesire 230 volti +/- 5%. Puterea de iesire cont..

Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)