Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto pentru volan cu cheie ALCA

66,0 LEI

Antifurt auto pentru volan cu cheie ALCA se monteaza usor si este compatibil pentru majoritatea tipurilor de volan. Se poate regla de la 20 la 38 cm. Include 2 chei...

Antifurt auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan

84,0 LEI

Antifurt auto pentru volan cu inchidere cu cheie ALCA Titan este un antifurt fabricat din aluminiu, rezistent la socuri si cu duritate marita. Bratul de protectie este invelit in material plastic pent..

Antifurt auto pentru volan si pedale ALCA

72,0 LEI

Antifurt auto ALCA pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm..

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO

62,4 LEI

Husa pentru volan din piele ecologica MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si usor de ..

Husa pentru volan din piele ecologica soft MOMO

62,4 LEI

Husa pentru volan din piele ecologica soft MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si..

Husa pentru volan din piele naturala Black

69,6 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Black, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de diametr..

Husa pentru volan din piele naturala Modern

69,6 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Modern, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de di..

Husa pentru volan din piele naturala MOMO

114,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala MOMO este potrivita pentru volane cu diamentrul de 38 cm si este foarte usor de montat. Ofera un confort ridicat in timpul condusului si este durabila si uso..

Husa pentru volan din piele naturala Sport

69,6 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Sport, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de dia..

Husa pentru volan din piele naturala Stylish

69,6 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Stylish, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de d..

Invertor curent Heyner 150W 12V

198,0 LEI

Invertor curent Heyner 150W 12V utilizat pentru transformarea curentului continuu ( DC ) in curent alternativ ( AC ). Tensiunea de iesire 230 volti +/- 5%. Puterea de iesire continua este de 150W iar ..

Invertor tensiune CARFACE 12V-220V

168,8 LEI

Invertor tensiune CARFACE 12V-220VInvertor de la 12V la 200V. Putere stabila 150 W, maxim 300 W.Protectie la suprasarcina...

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)