Accesorii Interior

Accesorii Interior

Antifurt auto ALCA pentru volan si pedale

55,2 LEI

Antifurt auto ALCA pentru volan si pedale cu inchidere cu cheie. Dispune de 3 chei si se poate regla intre 51 cm pana la 73 cm..

Antifurt auto ALCA TITAN pentru volan, inchidere cu cheie

78,0 LEI

Antifurtul pentru volan ALCA TITAN este un antifurt cu inchidere cu cheie si fabricat din aluminiu rezistent la socuri si cu duritate marita.Bratul de protectie este invelit in material plastic pentru..

Antifurt auto Heyner PedalBlock PRO cu cifru, pentru volan si ambreiaj

192,0 LEI

Antifurt auto Heyner PedalBlock PRO cu cifru, pentru volan si ambreiaj. Modelul este universal si este potrivit pentru volane cu diamentrul intre 49.5 si 78 cm. Model cu fixare fara cheie, doar cu cod..

Antifurt auto pentru volan, cu cheie, ALCA

60,0 LEI

ANTIFURT ALCA AUTO PENTRU VOLAN CU CHEIE Montare rapida. Aplicabilitate universala. Include 2 chei. Ajustabil intre 20 - 38 cm;..

Geanta cu scai pentru portbagaj Umbrella Dimensiune: 40X20X13 cm

38,4 LEI

Geanta cu scai pentru portbagaj UmbrellaIdeala pentru depozitarea in portbagaj a sculelor de mana sau a altor obiecte necesare unei calatorii in siguranta. Prevazuta cu scai pe lateral si fund, pe..

Husa pentru volan din piele naturala Black

60,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Black, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de diametr..

Husa pentru volan din piele naturala Modern

60,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Modern, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de di..

Husa pentru volan din piele naturala Sport

54,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Sport, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de dia..

Husa pentru volan din piele naturala Stylish

54,0 LEI

Husa pentru volan din piele naturala Stylish, mareste siguranta in trafic prin strangerea mai sigura a volanului. Nu emana mirosuri neplacute si nu aluneca pe volan. Este compatibil cu volane de d..

Husa volan MOMO din piele ecologica Husa volan MOMO din piele ecologica
Nou !

Husa volan MOMO din piele ecologica

43,2 LEI

Husa volan MOMO din piele ecologica este potrivita pentru volane cu diametrul de 38 cm si este usor de montat. Este rezistenta si durabila fiind usor de intretinut si foarte confortabila. Materialul e..

Husa volan MOMO din piele ecologica soft Husa volan MOMO din piele ecologica soft
Nou !

Husa volan MOMO din piele ecologica soft

44,4 LEI

Husa volan MOMO din piele ecologica soft potrivita pentru volane cu diametrul de 38 cm. Este usor de montat si foarte confortabila in timpul condusului. Este durabila si usor de curatat si intretinut ..

Husa volan MOMO din piele naturala Husa volan MOMO din piele naturala
Nou !

Husa volan MOMO din piele naturala

87,6 LEI

Husa volan MOMO din piele naturala, ofera un aspect modern volanului autoturismului. Este usor de montat si foarte rezistenta. Husa este recomandata a se utiliza pe volane cu diametrul de 38 cm. Este ..

Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)