Sandale

Sandale

Sandale de dama pentru trekking Ardon Lily

105,0Lei

Sandalele dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu aluminiu Cofra Ace

395,0Lei

Sandalele de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si textil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati a..

Sandale de protectie cu bombeu aluminiu Base Lunch SB SRC

400,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu aluminiu Base Lunch SB SRC sunt fabricati, in partea superioara, din microfibra iar captuseala este de tipul SmellStop cu proprietati antibacteriene si antimiros. Bomb..

Sandale de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Ritmo Mambo S1P

430,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Ritmo Mambo S1P sunt un model echipat cu bombeu din aluminiu Alu SXT 2.0, cu grosime variablia, rezistent la 200 jouli si lamela antiperforatie Ze..

Sandale de protectie cu bombeu Canis Safety Rock Phylitte S1P

230,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu Canis Safety Rock Phylitte S1P sunt fabricate din piele perforata, cu inchedere cu velcro si benzi reflectorizante din PVC. In partea superioara sunt fabricate din pie..

Sandale de protectie cu bombeu Canis Safety Universe Solar S1P

270,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu Canis Safety Universe Solar S1P sunt un model fabricat din piele perforata, cu bombeu din material plastic si lamela antiperforatie Dyna-Flex. Sunt accesorizate cu ele..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P

270,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P sunt capabile sa reziste la intervale de munca intense. Bombeul sandalelor Ardon Blendsan este din compozit usor avand aceleasi performante..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P

190,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P sunt un model cu greutate redusa, echipate cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevlar. Nu contin elemente metalice. In partea ..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P

290,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P sunt sigure, confortabile si practice. Se pot utiliza atat pentru activitati in spatii inchise sau pe teren. Modelul Trimmer este fabricat c..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P

295,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P, potrivite pentru zilele calduroase de vara, ofera un confort maxim si in acelasi timp respecta standardele pentru siguranta la locul d..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Portorico S1P

420,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Portorico S1P sunt fabricate din piele naturala Hydrotech, cu captuseala textila aerata de tipul 3D air circulation. Brantul interior al..

Sandale de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Ritmo Meneito S1P

495,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Ritmo Meneito S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu fetele din microfibra cu aspect de velur si perforata iar la interior echipate cu ..

Afisare 1 - 12 din 39 (4 pagini)