Sandale

Sandale

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY

72,0 LEI

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu Cofra Ace

312,0 LEI

Sandale de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si testil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati ant..

Sandale de protectie ARDON ARSAN 01 SRC BM PP PU2D

144,0 LEI

Sandale de protectie ARDON ARSAN 01 SRC BM PP PU2DSandale de protecție din piele ∙ inserții reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură de ..

Sandale de protectie ARDON BLENDSAN S1P

198,0 LEI

Sandale de protectie ARDON BLENDSAN S1PSandale din clasa de protectie S1P capabila sa reziste la intervale de munca intenseBombeul din compozit este usor si cu aceeasi rezistenta ca si bombeul metalic..

Sandale de protectie Cofra Guttorm ESD S1P

318,0 LEI

Sandale de protectie Cofra Guttorm ESD S1PIncaltaminte cu protectie speciala; Fete: Piele neteda; Captuseala: SANY-DRY® respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, rezistenta la abraziune; ..

Sandale de protectie ESD Sixton Peak PORTORICO S1P

348,0 LEI

FEŢE piele naturală Hydrotech CĂPTUŞEALĂ textilă aerată, 3D Air circulation BRANŢ interior cu formă anatomică, tratat antimicotic şi antibacterian Sandale de protectie ESD Sixton Peak PORTORI..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO

72,0 LEI

Sandale din pluta dama ARDON JUNO fabricate cu talpa ridicata spre calcaie si partea superioara din piele alba. Talpa este din pluta cu spuma EVA..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE

78,0 LEI

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE fabricate din pluta cu partea calcaiului ridicata si partea superioara din piele cu model floral. Talpa este turnata din spuma EVA si pluta...

Sandale pentru trekking ARDON CAMO

72,0 LEI

Sandale pentru trekking ARDON CAMO este o incaltaminte de calitate superioara, fabricata din materiale usoare atat pentru barbati cat si pentru femei. Inchiderea se face cu doua curele iar interiorul ..

Sandale protectie Ardon TANGERSAN microfibra

258,0 LEI

Sandale protectie Ardon TANGERSAN microfibraSandale de protecție ∙ fără elemente metaliceculoare: Negru-albastrumaterial: Microfibră, textilBombeu din compozitStandard calitate: S1..

Sandale protectie cu bombeu Cofra NEW-BRENTA S1P

150,0 LEI

FEŢE piele velurată cu perforaţiiCĂPTUŞEALĂ TEXELLE 100% poliamidă, respirabilă, absoarbe şi eliberează umiditatea, rezistentă la abraziuneBRANŢ respirabil, fabricat din EVA şi textil, antistatic, ana..

Sandale protectie cu bombeu Cofra NEW-DON S1P

132,0 LEI

Sandale protectie cu bombeu Cofra NEW-DON S1P sunt fabrocate cu fetele din piele perforata si captuseala din textil Texelle 100% respirabila, cu proprietati de absorbire si eliberare a umiditatii si o..

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)