Sandale

Sandale

Sandale de dama pentru trekking Ardon Lily

90,0Lei

Sandalele dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu aluminiu Cofra Ace

360,0Lei

Sandale de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si textil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati ant..

Sandale de protectie cu bombeu aluminiu Base Lunch SB SRC

400,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu aluminiu Base Lunch SB SRC sunt fabricati, in partea superioara, din microfibra iar captuseala este de tipul SmellStop cu proprietati antibacteriene si antimiros. Bomb..

Sandale de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Mambo S1P

415,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Mambo S1P sunt un model echipat cu bombeu din aluminiu Alu SXT 2.0 si lamela antiperforatie Zero(K) Perforation. Fetele sunt fabricate din piele d..

Sandale de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P

380,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P sunt un model de incaltaminte speciala cu fetele din piele neteda si captuseala SANY-DRY, respirabila care absoarbe si elibereaza umiditatea avan..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P

252,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P capabile sa reziste la intervale de munca intense. Bombeul snadalelor Ardon Blendsan este din compozit usor avand aceleasi performante ca bom..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P

170,4Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P sunt un model cu greutate redusa, echipate cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevlar. Nu contin elemente metalice. In partea ..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra

324,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra sunt fabricate fara elemente metalice si echipate cu bombeu din compozit. Acest tip de incaltaminte este fabricat pentru a putea fi..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P

264,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P sunt sigure, confortabile si practice. Se pot utiliza atat pentru activitati in spatii inchise sau pe teren. Modelul Trimmer este fabricat c..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P

270,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P, potrivite pentru zilele calduroase de vara, ofera un confort maxim si in acelasi timp respecta standardele pentru siguranta la locul d..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Portorico S1P

400,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Portorico S1P sunt fabricate din piele naturala Hydrotech, cu captuseala textila aerata de tipul 3D air circulation. Brantul interior al sandalelo..

Sandale de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P

480,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu fetele din microfibra cu aspect de velur si perforata iar la interior echipate cu ..

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)