Sandale

Sandale

Sandale de dama pentru trekking Ardon Lily

78,0Lei

Sandalele dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu aluminiu Cofra Ace

312,0Lei

Sandale de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si textil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati ant..

Sandale de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P

318,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P sunt un model de incaltaminte speciala cu fetele din piele neteda si captuseala SANY-DRY, respirabila care absoarbe si elibereaza umiditatea avan..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P

198,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P capabile sa reziste la intervale de munca intense. Bombeul snadalelor Ardon Blendsan este din compozit usor avand aceleasi performante ca bom..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P

156,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime S1P sunt un model cu greutate redusa, echipate cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevlar. Nu contin elemente metalice. In partea ..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra

276,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra sunt fabricate fara elemente metalice si echipate cu bombeu din compozit. Acest tip de incaltaminte este fabricat pentru a putea fi..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P

246,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon Trimmer S1P sunt sigure, confortabile si practice. Se pot utiliza atat pentru activitati in spatii inchise sau pe teren. Modelul Trimmer este fabricat c..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P

246,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Vispersan Grey S1P, potrivite pentru zilele calduroase de vara, ofera un confort maxim si in acelasi timp respecta standardele pentru siguranta la locul d..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Portorico S1P

384,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Portorico S1P sunt fabricate din piele naturala Hydrotech, cu captuseala textila aerata de tipul 3D air circulation. Brantul interior al sandalelo..

Sandale de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P

432,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu fetele din microfibra cu aspect de velur si perforata iar la interior echipate cu ..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan S1

144,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan, sunt un tip de incaltaminte de protectie fabricate din piele, cu insertii reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate. Talpa sandalel..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Gearsan S1

156,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu metalic Ardon Gearsan S1 sunt perfecte pentru locurile de lucru cu temperatura ridicata, pe timpul verii si reprezinta o alternativa optima la pantofii obisnuiti. Ofer..

Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)