Lentila Incolora

Lentila Incolora

Ochelari de protectie cu lentila incolora 3M

60,0Lei

Ochelarii de protectie 3M cu lentila incolora sunt conceputi pentru a putea fi purtati deasupra ochelarilor de vedere la majoritatea utilizatorilor, cu interferenta minima. Ochelarii de protectie 3M a..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M1000

50,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M1000 au un aspect modern si sunt fabricati cu o forma ce permite ventilatia si reduce riscul de aburire. Bratele sunt reglabile pe 3 pozitii in lungime..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M4000

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Ardon M4000 sunt un model de ochelari de lucru cu un design modern si confortabili oferind si o protectie superioara ochilor. Capetele bratelor ochelarilor M..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M8000

50,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila incolora Ardon M8000, foarte confortabili si cu suportul nazal transparent si ventilat, cu suprafata antiderapanta, asigura un confort ridicat pe toata perioada purtar..

Ochelari de protectie cu lentila incolora in/out 3M SECURE FIT

70,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora in/out 3M SECURE FIT 400 folosesc o tehnologie patentata de 3M pentru difuzarea presiunii din zona tamplelor. Sunt potriviti pentru diferite dimensiuni ale f..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Wrap Around

33,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentile incolore Portwest Wrap Around sunt fabricati intr-o forma cu lentilele semi-curbate fiind indicati pentru zonele de lucru cu risc de accidentare a ochilor. Ochelarii ..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Secure Fit 3M

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Secure Fit 3M utilizeaza tehnologie patentata 3M pentru difuzarea presiunii din zona tamplelor. Sunt potriviti pentru diferite dimensiuni ale fetei si sunt d..

Ochelari de protectie cu lentila incolora si aerisire directa Univet

110,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila incolora si aerisire directa Univet fabricati pentru a oferi un camp vizual larg si protectie pentru frunte si sprancene iar bratele sunt detasabile. Ochelarii Unviet ..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Univet Stil 546

55,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Univet Stil 546 sunt un model fabricat cu lentila panoramica, rama din policarbonat si nylon, cu extremitatile bratelor moi ce ajuta la reducerea presiunii i..

Ochelari de protectie Univet X-Generation

65,0Lei

Ochelarii de protectie Univet X-Generation sunt un model multifunctional si personalizabil, fiind construiti pentru confort ridicat si protectie optima in orice situatie de munca. Lentilele ochelarilo..

Ochelari de protectie Univet X-Generation 5X8

60,0Lei

Ochelarii de protectie Univet X-Generation 5X8 sunt fabricati cu lentilele din policarbonat si ramele din material nonalergic. Utilizeaza tehnologia SoftPad ce ajuta la reducerea presiunii in cele 3 p..

Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)