Hamuri lucru

Hamuri lucru

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara detasabila Taura

610,0Lei

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara detasabila Taura este fabricata cu prindere in patru puncte, protector lombar detasabil, doua inele de pozitionare laterale, un inel de ancorare in zona d..

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Takumi

270,0Lei

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Takumi este un model fabricat cu patru puncte de prindere, protector lombar fix, doua inele de pozitionare laterale, un inel de ancorare in zona dorsala, ..

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Tanaka

260,0Lei

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Tanaka este fabricata cu 3 puncte de prindere, include o carabiniera tip AZ002 cu deschidere 19mm, protector lombar fix, mijloc de legatura reglabil si de..

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Tokemi

530,0Lei

Centura de lucru tip ham cu protectie lombara Tokemi este un model cu prindere in 5 puncte, protector lombar fix, doua inele de pozitionare laterale, un inel de ancorare in zona dorsala, unul in zona ..

Centura de lucru tip ham fara protectie lombara Takara

140,0Lei

Centura de lucru tip ham fara protectie lombara Takara este un model fabricat cu doua puncte de prindere, un inel de ancorare in zona dorsala, doua bucle de ancorare in zona frontala, catarame de inch..

Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)