Cizme

Cizme

Cizme de protectie ARDON Nightfish nitril verde

132,0Lei

Cizmele de protectie ARDON Nightfish nitril verde sunt concepute pentru a fi utilizate in medii umede. Partea superioara este fabricata din PVC si nitril cu proprietati impermeabile. Talpa cizmelor es..

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb

132,0Lei

Cizmele de protectie ARDON Whitefish nitril alb sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si ofera un confort ridicat. Talpa este fabricata din nitril negru. Cizmele sunt fabricate din PV..

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben

138,0Lei

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si este foarte confortabil. Talpa cizmelor este din nitril negru. Sunt fabricate din PVC..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Welly Dyablo X Grip S5 SRC

90,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Welly Dyablo X Grip S5 SRC sunt un model fabricat cu fetele din PVC si captuseala din poliester. Bombeul si lamela antiperforatie a cizmelor Dyablo X Grio sunt m..

Cizme de protectie cu bombeu nonmetalic SlimCap Base Elk S3 SRC

643,8Lei

Cizmele de protectie cu bombeu nonmetalic SlimCap Base Elk S3 SRC sunt fabricate din piele cerata rezistenta la apa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara este de ..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO imblanite

270,0Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite

275,0Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie scurte Ardon Snowman

372,0Lei

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman sunt rezistente si concepute special pentru zapada, oferind un ajutor major in cazul in care desfasurati activitati in zone inzapezite. Cizmele Ardon Snowman of..

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold

216,0Lei

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold sunt recomandate pentru utilizarea in zone cu apa si noroi sau unde se gasesc alte substante pentru care este necesara o protectie suplimentara...

Cizme pantaloni ARDON Chest Waders Verde

294,0Lei

Cizmele pantaloni ARDON Chest Waders Verde sunt un model de cizme cu bretele elastice, fabricate din PVC verde si cu captuseala din nailon alb. Cizmele Ardon Chest Waders fac parte din clasa de protec..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)