Bocanci

Bocanci

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC

568,8Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC

456,3Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu r..

Bocanci de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3

660,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3 sunt un model premium fabricati cu fetele din piele naturala nubuck, cu membrana Gore-Tex si captuseala respirabila. Brantul este din poliuretan moa..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Blender S3 SRC

276,0Lei

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. Partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3

318,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3 sunt un model de incaltaminte ce indeplineste toate conditiile de functionalitate avand totodata, un design modern. Bombeul bocancilor es..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P

330,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc si d..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder S3

300,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3

198,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3 imblaniti si cu lamela antiperforatie din kevlar. Partea superioara este din piele de bovina, hidrofobizata iar talpa este din PU/PU cu proprie..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3

168,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. S..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P

180,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu bombeu si lamela antiperforatie metalice. Talpa bocancilor este de tipul PU2D cu rezistenta ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3

264,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3 ofera un nivel ridicat de siguranta si sunt potriviti pentru o multitudine de locuri de munca. Partea superioara este confectionata din nabuc, c..

Afişare 1 - 12 din 87 (8 pagini)