Bocanci

Bocanci

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC

568,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC

456,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu r..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3 Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3
Nou !

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3

520,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3 sunt un model fabricat cu fetele din material textil si microfibra DIgitex Hydro Airy, captuseala textila Breezy 3D, respirabila si con..

Bocanci de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3

660,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3 sunt un model premium fabricati cu fetele din piele naturala nubuck, cu membrana Gore-Tex si captuseala respirabila. Brantul este din poliuretan moa..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra New Electrical
Nou !

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra New Electrical

395,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra New Electrical sunt fabricati din piele box, hidrofobizata, cu captuseala Sany-Dry 100% poliester, tridimensionala, respirabila si cu proprietati de absorbire si ..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Zimmerer S3
Nou !

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Zimmerer S3

420,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra Zimmerer S3 sunt un model cu partea superioara fabricata din velur hidrofobizat, captuseala din piele respirabila Sany-Dry 100% poliester, tridimensionala, respir..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3

318,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3 sunt un model de incaltaminte ce indeplineste toate conditiile de functionalitate avand totodata, un design modern. Bombeul bocancilor es..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P

350,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc si d..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder S3

330,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3

215,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3 sunt imblaniti si cu lamela antiperforatie din kevlar. Partea superioara este din piele de bovina, hidrofobizata iar talpa este din PU/PU cu p..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3

205,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. S..

Afişare 1 - 12 din 91 (8 pagini)