Bocanci

Bocanci

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Blender S3 SRC

210,0Lei

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. Partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON DERRICK HIGH S3

264,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON DERRICK HIGH S3 sunt fabricati din piele si material textil cu talpa din cauciuc. Bocancii Ardon Derrick nu contin elemente metalice, lamela antiperforati..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON FORE S1P

240,0Lei

Bocanci de protectie ARDON FORE S1P cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder

210,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON PRIME HIGH S3

132,0Lei

Bocanci de protectie ARDON PRIME HIGH S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. Sunt fabricati din pi..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3

276,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Traction

588,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3

408,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3 sunt fabricati din piele nubuck in combinatie cu elemente textile hidrofobizate si captuseala aerata 3D air recirculation. Bom..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3
-4%

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3

636,0Lei 660,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala, hidrofobizata si membrana respirabila si impermeabila. Captuseala interioara este din polar...

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S1P

396,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S1P sunt un model de incaltaminte de protectie fabricati din piele nubuck ( slefuita si cerata ), combinata cu elemente textile hidrofobiz..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3 Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3
Nou !

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3

384,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3 sunt fabricati din piele hidrofobizata cu captuseala airplus 3D, dual micro. Talpa exterioara este fabricata din PU/PU cu proprietati ant..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Ardon Dozer S3 ESD SRC

306,0Lei

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC sunt un tip de incaltaminte cu bombeu din fibra de sticla, lamela antiperforatie din kevlar si fara elemente metalice. Sunt fabricati din nubuc si textil de cul..

Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)