Veste

Veste

Vesta de lucru termica HI-VIS PORTWEST S267

200,0Lei

Vesta de lucru termica HI-VIS PORTWEST S267 este o imbracaminte de lucru cu multiple buzunare, inclusiv buzunar pentru smartphone si cu o captuseala ce asigura caldura utilizatorului. Vesta este fabri..

Vesta de lucru vatuita din softshell Diego

140,0Lei

Vesta de lucru vatuita din softshell Diego este fabricata la exterior din poliester 94% si 6% spandex, cu strat interior microfleece, captuseala 100% poliester si captuseala termica. Respecta normele ..

Vesta de lucru vatuita Major

110,0Lei

Vesta de lucru vatuita Major este un model pentru sezonul rece, cu buzunare exterioare cu inchidere cu fermoar si capse, buzunar pentru telefon si elastic in talie. Tesatura exterioara este de 65% pol..

Vesta de lucru vatuita Maya

115,0Lei

Vesta de lucru vatuita Maya este un model cu guler inalt, recomandat in special pentru sezonul rece. Inchiderea vestei se face cu fermoar si cu capse. Este fabricata cu buzunar pentru telefon si doua ..

Vesta de lucru vatuita Preston

135,0Lei

Vesta de lucru vatuita Preston este un model pentru iarna ce ofera protectie la frig si la ploaie. Gulerul vestei este inalt iar inchiderea este cu fermoar si cu capse. Este echipata cu buzunare exter..

Vesta de lucru vatuita Ramsay

95,0Lei

Vesta de lucru vatuita Ramsay este o piesa de imbracaminte de iarna cu tesatura exterioara din microfibra 100% poliester iar captuseala standard si cea termica din 100% poliester de 300g/mp. Culoarea ..

Vesta de lucru vatuita reversibila Motley

120,0Lei

Vesta de lucru vatuita reversibila Motley este un model cu doua fete, conceput pentru sezonul rece. Inchiderea vestei este cu fermoar si este echipata cu buzunare in talie si snur elastic la tiv. Tesa..

Vesta de protectie cu elemente reflectorizante Portwest Paris Executive

62,5Lei

Vesta de protectie cu elemente reflectorizante Portwest Paris Executive fabricata din 100% poliester si tricotaj 125 grame. Vesta este echipata cu benzi reflectorizante ce imbunatatesc vizibilitatea i..

Vesta de protectie pentru lucru Richard

110,0Lei

Vesta de protectie pentru lucru Richard este un model cu multiple buzunare exterioare cu inchidere cu clapa sau fermoar, inclusiv un buzunar special pentru telefonul mobil. Este fabricata din tesatura..

Vesta de protectie pentru lucru Tonga

85,0Lei

Vesta de protectie pentru lucru Tonga este echipata cu multiple buzunare exterioare, inchidere cu clapa si fermoar, buzunar pentru telefon. Vesta de protectie Tonga este fabricata din tesatura 35% bum..

Vesta de protectie pentru lucru vatuita Blanca

105,0Lei

Vesta de protectie pentru lucru vatuita Blanca este fabricata cu gule inalt, inchidere cu capse si buzunare in zona taliei, inclusiv buzunar special pentru telefonul mobil. Tesatura exterioara este 35..

Vesta de protectie Portwest Hi Vis Executive PW309

93,8Lei

Vesta de protectie Portwest Hi Vis Executive PW309 este un model cu un design elegant c combina caracteristicile premium ale gamei PW3, inclusiv banda HiVisTex Pro, cu practicitatea buzunarelor pentru..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)