Halate

Halate

Halat de lucru antistatic Portwest ESD AS10

156,0Lei

Halatul de lucru antistatic Portwest ESD AS10 este perfect pentru mediul de lucru unde este necesara rezistenta electrostatica. Acest halat are mansete reglabile si aerisire laterala. Halatul ESD este..

Halat de lucru medical alb dama Ardon Elin

105,0Lei

Halat de lucru medical alb dama Ardon Elin este un halat de lucru cu maneci lungi din bumbac si inchidere cu nasturi. Buzunarele halatului sunt cusute si este fabricat din 100% bumbac de 190g/mp. Gram..

Halat de lucru profesional Harry

75,0Lei

Halatul de lucru profesional Harry este fabricat cu gulerul in V si buzunare exterioare. Tesatura halatului este din 100% bumbac sanfonizat cu greutatea de 250 g/mp. Este recomandata pentru utilizarea..

Halat de protectie cu strat antimicrobian Portwest M852

125,0Lei

Halatul de protectie cu strat antimicrobian Portwest M852 este fabricat din 65% poliester si 35% bumbac cu finisaj Texpel Micro 245 grame. Acest halat este fabricat cu un finisaj antimicrobian care uc..

Tunica de lucru dama Portwest Premier LW12

115,0Lei

Tunica de lucru dama Portwest Premier LW12 este un produs util in industria medicala si farmaceutica sau in medii sanitare, spitale, laboratoare si cabinete medicale. Designul este cu maneca scurta si..

Tunica de lucru dama Portwest Wrap LW15

125,0Lei

Tunica de lucru dama Portwest Wrap LW15 este un model cu un design modern si nou, potrivit pentru lucrul in industria alimentara, medicala si farmaceutica sau spitale. Este disponibila in doua culori ..

Tunica de lucru medicala Portwest LW21

155,0Lei

Tunica de lucru medicala Portwest LW21 are un design nou si este fabricata din tesatura elastica, usoara, care ofera un confort ridicat pe durata intregii zile de munca. Este accesorizata cu 4 buzunar..

Tunica de lucru medicala Portwest Maternity LW22

170,0Lei

Tunica de lucru medicala Portwest Maternity LW22 are un design nou si este fabricata din tesatura elastica, usoara, care ofera un confort ridicat pe durata intregii zile de munca. Este un mode destina..

Tunica de lucru moderna dama Portwest LW13

125,0Lei

Tunica de lucru moderna dama Portwest LW13 este un produs cu un design elegant, cu buzunar ascuns pentru foarfeca, buzunar cu suport pentru chei fabricat din polibumbac cu rezistenta mare la spalare. ..

Tunica de lucru pentru dama Portwest model clasic LW20

110,0Lei

Tunica de lucru pentru dama Portwest model clasic LW20 este disponibila intr-o gama variata de culori si are inchiderea cu fermoar. Este fabricata din Kingsmill ( 65 % poliester si 35 % bumbac ). Spat..

Tunica de lucru Portwest Hamilton Stretch Classic LW17

135,0Lei

Tunica de lucru Portwest Hamilton Stretch Classic LW17 este fabricata din tesatura twill elastica, cu un design modern si simplu. Modelul este intarit la spate si are 3 buzunare mari pentru depozitare..

Tunica de lucru Portwest Hamilton Stretch Maternity LW18

160,0Lei

Tunica de lucru Portwest Hamilton Stretch Maternity LW18 este fabricata din tesatura twill elastica, cu un design modern si simplu, conceputa pentru femeile insarcinate. Modelul este intarit la spate ..

Afisare 1 - 12 din 13 (2 pagini)