Lentila Colorata

Lentila Colorata

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100

26,4Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100 sunt un produs de calitate ce se poate utiliza pe toata durata zilei de lucru, sau a activitatilor in aer liber. Sunt fabricati cu un design m..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100

24,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100, foarte confortabili si cu suportul nazal transparent si ventilat, cu suprafata antiderapanta, asigura un confort ridicat pe toata perioada purtari..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon P2

30,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon P2 sunt conceputi pentru a o feri protectie pe intreaga latime a zonei ochilor, cu un strat de cauciuc de culoare foarte vizibila si bratele confortabil..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Bolle Contour

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Bolle Contour sunt echipati cu lentile tratate antiaburire si antizgariere pe ambele parti ale lentilei si se pot curata usor cu apa si sapun. Respecta normel..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View

18,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View sunt fabricati cu un tip de rama deosebita ce ofera o protectie excelenta si o vedere panoramica. Ochelarii Portwest au certificare CE si o..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite

18,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite sunt ochelari cu certificare CE si tratati cu un strat protector antiaburire si ofera o protectie UV de 99%. Respecta standardele AS/NZS 1337.1, ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised

96,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised sunt ochelari polarizati ce elimina orice fel de stralucire reflectorizanta care loveste lentila, astfel reducand efectul de orbire. L..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M4200

36,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Ardon M4200 sunt un produs usor si fabricat pentru a asigura un confort ridicat purtatorului avand un suport nazala ventilata si varfurile bratelor din materi..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M8200

36,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M8200, foarte confortabili si cu suportul nazal transparent si ventilat, cu suprafata antiderapanta, asigura un confort ridicat pe toata perioada purtari..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon V7300

36,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Ardon V7300 sunt un model usor, cu un aspect elegant care ofera o protectie maxima si un camp vizual extrem de mare. Capetele bratelor sunt moi si cu caneluri..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Bolle Contour

55,2Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Bolle Contour sunt echipati cu lentile tratate antiaburire si antizgariere pe ambele parti ale lentilei si se pot curata usor cu apa si sapun. Respecta normel..

Ochelari de protectie din policarbonat Portwest Profile

30,0Lei

Ochelarii de protectie din policarbonat Portwest Profile sunt un model de ochelari conceputi pentru a oferi confort purtatorului avand bratele din cauciuc moale. Ochelarii Portwest Profile asigura o p..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)