Lentila Colorata

Lentila Colorata

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100 sunt un produs de calitate ce se poate utiliza pe toata durata zilei de lucru, sau a activitatilor in aer liber. Sunt fabricati cu un design m..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100

50,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M8100, foarte confortabili si cu suportul nazal transparent si ventilat, cu suprafata antiderapanta, asigura un confort ridicat pe toata perioada purtari..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon P2

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Ardon P2 sunt conceputi pentru a o feri protectie pe intreaga latime a zonei ochilor, cu un strat de cauciuc de culoare foarte vizibila si bratele confortabil..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View

32,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View sunt fabricati cu un tip de rama deosebita ce ofera o protectie excelenta si o vedere panoramica. Ochelarii Portwest au certificare CE si o..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite

35,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite sunt un model cu certificare CE si tratati cu un strat protector antiaburire si ofera o protectie UV de 99%. Respecta standardele AS/NZS 1337.1,..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS10

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS10 sunt un model de ultima generatie, care ofera protectie impotriva particulelor, impactului si a stralucirii. Lentilele sunt certificate ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS13

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS13 sunt un model de ultima generatie, care ofera protectie impotriva particulelor, impactului si a stralucirii. Bratele laterale sunt exten..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS19

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS19 sunt un model de ultima generatie, cu o greutate redusa de doar 22 grame si care ofera protectie impotriva particulelor si a impactului...

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS20

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS20 sunt un model cu design sportiv, tipul wrap-around, care ofera o protectie superioara ochilor. Detin protectie suplimentara pentru spran..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS23

60,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Mega KN PS23 sunt un model echipat cu protectie pentru sprancene din TPE si protectie suplimentara impotriva particulelor, impactului si stralucire. ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised

135,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised sunt un model de ochelari polarizati ce elimina orice fel de stralucire reflectorizanta care loveste lentila, astfel reducand efectul..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Ardon M4200

50,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Ardon M4200 sunt un produs usor si fabricat pentru a asigura un confort ridicat purtatorului avand un suport nazala ventilata si varfurile bratelor din materi..

Afisare 1 - 12 din 21 (2 pagini)