Tip Goggles

Tip Goggles

Ochelari cu lentila incolora tip goggles Univet 6x3

90,0Lei

Ochelari cu lentila incolora tip goggles Univet 6x3 potriviti pentru a se utiliza cu semimasca cu filtre. Tratamentul lentilelor este certificat UDC iar lentila panoramica se poate suprapune perfect p..

Ochelari de protectie cu aerisire indirecta Blue Indirect Univet

60,0Lei

Ochelari de protectie cu aerisire indirecta Blue Indirect Univet sunt fabricati cu rama din plastic moale so lentila din policarbonat incolor. Se pot purta peste ochelarii de vedere si ofera o protect..

Ochelari de protectie cu lentila din policarbonat tip goggle 3M Premium

98,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila din policarbonat tip goggle 3M Premium au aplicat pe lentile tratament antizgariere si antiaburire. Ochelarii de lucru 3M sunt fabricati cu aerisire indirecta si filt..

Ochelari de protectie cu lentila incolora Portwest Ultra Safe PS22

90,0Lei

Ochelarii de protectie cu lentila incolora Portwest Ultra Safe PS22 sunt un model special, care ofera protectie completa a ochilor si fetei. Pot proteja impotriva lichidelor, particulelor mari de praf..

Ochelari de protectie Portwest Impervious Safety Goggle PS29

95,0Lei

Ochelarii de protectie Portwest Impervious Safety Goggle PS29 sunt un model cu lentila injectata, cu vedere panoramica excelenta si spuma interioara moale pentru confort si protectie impiotriva socuri..

Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)