Caciuli

Caciuli

Caciula de protectie captusita Ardon Spark

45,0Lei

Caciula de protectie captusita Ardon Spark este un accesoriu pentru iarna cu captuseala din lana si modelul cu nervuri. Caciula este echipata cu banda reflectorizanta pentru a spori vizibilitatea. Est..

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest

70,0Lei

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest este o caciula calduroasa si confortabila din material acrilic accesorizata cu o lanterna frontala cu led, ce poate fi indepartata si c..

Caciula de protectie pentru iarna Ardon Oskar

35,0Lei

Caciula de protectie pentru iarna Ardon Oskar este captusita cu material fleece si este marime universala. Caciula Ardon Oskar este de culoare neagra...

Caciula de protectie pentru iarna tricotata Bergen

20,0Lei

Caciula de protectie pentru iarna tricotata Bergen fabricata din tricot 100% acrilic. Marimea caciulii este universala si este recomandata pentru utilziarea in diverse domenii de activitate. Greutatea..

Caciula de protectie pentru iarna tricotata Karlstadt

21,0Lei

Caciula de protectie pentru iarna tricotata Karlstadt este fabricata din tricot 100% acrilic de 70 grame. Marimea caciulii este universala si se poate utiliza in activitati diverse...

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex

35,0Lei

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex este un model ce ofera un grad ridicat de caldura si confort, fabricata la exterior din tricot acrilic, cu dimensiunea de tricotare 7 pentru..

Caciula de protectie tricotata Marby

21,0Lei

Caciula de protectie tricotata Marby este fabricata din tricot 100% acrilic si este marime universala. Este o caciula fabricata pentru utilizarea in diverse activitati ce se desfasoara in zone cu temp..

Caciula de protectie tricotata si captusita Portwest B026

60,0Lei

Caciula de protectie tricotata si captusita Portwest B026 este un model moale Insulatex ce ofera un grad ridicat de caldura si confort. La exterior este fabricata din tricot acrilic. Dimensiunea trico..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)