Saboti

Saboti

Saboti de protectie cu bareta Sirin Dana E103 ESD SRC negru

140,0Lei

Sabotii de protectie cu bareta Sirin Dana E103 ESD SRC sunt un model fabricat cu fetele din microfibra Dry-Black si captuseala din material textil perforat cu mare rezistenta la abraziune si care asig..

Saboti de protectie cu bareta Sirin Vera E101 ESD SRC alb

140,0Lei

Sabotii de protectie cu bareta Sirin Vera E101 ESD SRC sunt un model fabricat cu fetele din microfibra Dry-White si captuseala din material textil perforat cu mare rezistenta la abraziune si care asig..

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC

302,5Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Bario este din otel si rezista l..

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC

302,5Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Osmio este din otel si rezista l..

Saboti de protectie fara bombeu Sirin Exena Rada 01 SRC

105,0Lei

Saboti de protectie fara bombeu Sirin Exena Rada 01 SRC, fabricati din piele de bovina cu captuseala din piele spaltuita. Breteaua este cu catarama iar talpa este injectata din poliuretan. Respecta no..

Saboti de protectie medicali Base Radon OB SRC

212,5Lei

Sabotii de protectie medicali Base Radon OB SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din..

Saboti de protectie medicali Base Xeno 0B SRC

212,5Lei

Sabotii de protectie medicali Base Xeno 0B SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din ..

Saboti de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite

206,3Lei

Saboti de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite, fabricati cu partea superioara pefrorata ce asigura o respirabilitate optima a piciorului. Nu contin elemente metalice si se..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta

90,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, captuseala din piele si talpa din poliuretan. Sabotii Ariana sunt un model de incaltamin..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC

120,0Lei

Sabotii de protectie Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC sunt un model de saboti medicali cu fete din piele de bovina si captuseala din piele. Talpa este din poliuretan cu froma ergonomica, propriet..

Saboti de protectie medicali Sirin Doina 01 SRC

90,0Lei

Saboti de protectie medicali Sirin Doina 01 SRC, cu fetele fabricate din piele de bovina perforata ce asigura o ventilatie optima piciorului pe toata durata purtarii. Captuseala este din spalt de bovi..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)