Manusa de protectie din zale inox macelarie Portwest 45 cm

862,5Lei

Manusa de protectie din zale inox macelarie Portwest 45 cm este un produs ce ofera protectie pentru mana si antebrat. Este fabricata ambidextru si include o curea de prindere pentru a oferi siguranta ..

Manusi de protectie antiimpact DX VHR Portwest A727

143,8Lei

Manusile de protectie antiimpact DX VHR Portwest A727 sunt un model inovator TPR combinat cu o linie de taiere de tip E ceea ce ii confera o dexteritate exceptionala, confort si protectie. Elementele ..

Manusi de protectie antiimpact Portwest Anti Impact Grip A721

78,8Lei

Manusile de protectie antiimpact Portwest Anti Impact Grip A721 ofer o aderenta ridicata combinata cu protectie maxima la impact. Spuma nitril este rezistenta si odera o aderenta exceptionala la conta..

Manusi de protectie antiimpact Portwest High Performance A720

85,0Lei

Manusi de protectie antiimpact Portwest High Performance A720 ofera protectie completa si durabilitate garantata pentru intreaga zi. Sunt fabricate cu un strat de piele captusita aplicata in palma si ..

Manusi de protectie antiimpact termice Portwest A729

90,0Lei

Manusile de protectie antiimpact termice Portwest A729 sunt fabricate cu un strat suplimentar de protectie si ofera un grad de protectie la taiere 5, folosind o protectie invoataore TPV ce ofere rezis..

Manusi de protectie antitaiere nitril Vis-Tex HR Portwest A626

42,5Lei

Manusile de protectie antitaiere nitril Vis-Tex HR Portwest A626 sunt fabricate in culori ce ofera o vizibilitate ridicata cu palma din nitril rosu stralucitor. Asigura o protectie la taiere de nivel ..

Manusi de protectie antitaiere nitril Vis-Tex Winter Portwest A646

42,5Lei

Manusile de protectie antitaiere nitril Vis-Tex Winter Portwest A646 ofera o protectie la taiere ridicata in anotimpul rece. Sunt fabricate in combinatia unui strat HPPE si a unui strat termic acrilic..

Manusi de protectie antitaiere Portwest Dexti Cut Ultra AP52

56,3Lei

Manusile de protectie antitaiere Portwest Dexti Cut Ultra AP52 ofera o rezistenta la taiere nivel C si sunt confectionate din fir HPPE cu impregnare in nitril. Aceste manusi ofera o intaritura in zona..

Manusi de protectie antitaiere Portwest Pro Cut Liner A688

37,5Lei

Manusile de protectie antitaiere Portwest Pro Cut Liner A688 ofera o rezistenta maxima la abraziune si protejeaza pana la o temperatura de contact de 100 grade celsius. Ofera o protectie la taiere niv..

Manusi de protectie antivibratie Portwest A790

100,0Lei

Manusile de protectie antivibratie Portwest A790 sunt proiectate pentru reducerea efectelor impacturilor si vibratiilor. Ofera un nivel ridicata de confort si sunt indicate pentru utilizarea cu unelte..

Manusi de protectie Aqua Cut Pro Portwest AP50

50,0Lei

Manusi de protectie Aqua Cut Pro Portwest AP50 ce ofera o rezistenta la taiere nivel D. Sunt impregnate in doua straturi, primul este din nitril moale iar al doilea este din spuma de nitril asigurand ..

Manusi de protectie Ardon Lite Touch

21,6Lei

Manusi de protectie Ardon Lite Touch, fabricate din tricot moale ultra subtire, partial impregnat cu poliuretan.  Sunt concepute pentru lucrul in mediu uscat si respecta standardele europene EN 3..

Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)