Ardon

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRC

301,1 LEI

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRCBocanci de protectie cu bombeu din fibra de sticla si lamela antiperforatie din Kevlar; - fara elemente metalice; MATERIAL: nubuc, texil; CULOARE: negru; TALPA: PU/PU..

BOCANCI ARDON GROVE PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKING

189,0 LEI

BOCANCI ARDON GROVE PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKINGbocanci pentru trekking, hidrofobizati;intariti in partea din fata;zona calcaiului intarita cu un strat de poliuretan;confortabili, potriviti ..

BOCANCI ARDON RANDER PIELE PHYLON CAUCIUC TREKKING

326,7 LEI

BOCANCI ARDON RANDER PIELE PHYLON CAUCIUC TREKKINGBocanci pentru trekking ∙ limbă căptușită și zona gleznei căptușită ∙ membrană impermeabilă Hydroguard ∙ partea din față, zona călcâiului și a glez..

BOCANCI ARDON TRACK NUBUCK PHYLON CAUCIUC TREKKING

371,3 LEI

BOCANCI ARDON TRACK NUBUCK PHYLON CAUCIUC TREKKINGBocanci pentru trekking ∙ limbă căptușită și zona gleznei căptușită ∙ membrană impermeabilă Kingtex ∙ branț cu un strat de 3 mm de EVA pentru confo..

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRC

216,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRCghete de siguranțăbombeu metalicMaterial: Piele, Textileculoare: negru și roșu..

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozit

256,5 LEI

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozitMATERIAL: piele, textil TALPA: cauciuc STANDARD: EN 20345 CULOARE: gri-maro-alb incaltaminte de protectie fara eleme..

Bocanci de protectie ARDON FORE S1P

270,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON FORE S1PMATERIAL : nabuc, textil TALPA : PU / cauciuc STANDARD : EN 20345 CULOARE: negru - rosu Bocanci de protectie cu bombeu din compoz..

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-C

236,3 LEI

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-CBocanci de protecție ∙ întăriți în față și în zona călcâiuluiCuloare: Gri-maro-portocaliuMaterial: NăbucBombeu din compozit și lamelă antiperfora..

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS S3

249,8 LEI

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS-S3 CI HRO SRC inalti,BM,LM,PU-CBocanci de protecție înalți pentru iarnă, îmblăniți ∙ talpă din poliuretan/cauciuc, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură d..

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3

229,5 LEI

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3Bocanc de lucru S3 cu bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizataMaterial: piele de bivolTalpa: PU/cauciuc- rezistanta talpii la hidroca..

Bocanci de protectie ARDON-01 ,pp,PU2D

141,8 LEI

Bocanci de protectie ARDON-01 ,pp,PU2DBocanci de protecție din piele ∙ inserții reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură de contact până..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic ARDON-01 ,pp,PU2D

148,5 LEI

Bocanci de protectie cu bombeu metalic ARDON-01 ,pp,PU2DBocanci de protecție din piele ∙ inserții reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldu..

Afişare 1 - 12 din 73 (7 pagini)