Ardon

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Blender S3 SRC

210,0 LEI

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. Partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON DERRICK HIGH S3

264,0 LEI

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON DERRICK HIGH S3 sunt fabricati din piele si material textil cu talpa din cauciuc. Bocancii Ardon Derrick nu contin elemente metalice, lamela antiperforati..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON FORE S1P

240,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON FORE S1P cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder

210,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON PRIME HIGH S3

132,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON PRIME HIGH S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. Sunt fabricati din pi..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Ardon Dozer S3 ESD SRC

306,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC sunt un tip de incaltaminte cu bombeu din fibra de sticla, lamela antiperforatie din kevlar si fara elemente metalice. Sunt fabricati din nubuc si textil de cul..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla ARDON HOBART S3

300,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla ARDON HOBART S3 sunt un tip de incaltaminte de lucru cu captuseala din material textil Dri-Lex, fara elemente metalice, cu lamela antiperforatie din Kev..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Ardon Firsty S1P

90,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Firsty S1P sunt fabricati cu bombeu metalic si lamela antiperforatie din otel. In partea superioara bocancii Ardon Firsty sunt fabricati din piele de bovina cu talpa din PU/PU, ..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Ardon Gear

168,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear este o incaltaminte de protectie S1P cu partea superioara din velur si textil iar talpa din material PU/PU. Respecta standardul EN 20345. Bocancii Ardon Gear sunt..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Ardon Hibernus S3

222,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Ardon Hibernus S3 sunt fabricati pentru a fi utilizati in sezonul rece, sunt imblaniti iar talpa este din poliuretan si cauciuc, cu proprietati antistatice si r..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic ARDON S3

162,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu metalic ARDON S3 sunt fabricati din piele, cu insertii reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate. Talpa exterioara are proprietati antistatice, reziste..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic ARDON Tabernus S3

204,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu metalic ARDON Tabernus S3 sunt echipati cu bombeu si lamela antiperforatie metalice si sunt fabricati din piele de bivol hidrofobizata. Talpa bocancilor Tabernus este d..

Afişare 1 - 12 din 98 (9 pagini)