Ardon

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Blender S3 SRC

276,0Lei

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. Partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3

318,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3 sunt un model de incaltaminte ce indeplineste toate conditiile de functionalitate avand totodata, un design modern. Bombeul bocancilor es..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P

330,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Fore S1P si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc si d..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder S3

300,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3

198,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3 imblaniti si cu lamela antiperforatie din kevlar. Partea superioara este din piele de bovina, hidrofobizata iar talpa este din PU/PU cu proprie..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3

168,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. S..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P

180,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu bombeu si lamela antiperforatie metalice. Talpa bocancilor este de tipul PU2D cu rezistenta ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3

264,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3 ofera un nivel ridicat de siguranta si sunt potriviti pentru o multitudine de locuri de munca. Partea superioara este confectionata din nabuc, c..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Ardon Dozer S3 ESD SRC

384,0Lei

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC sunt un tip de incaltaminte cu bombeu din fibra de sticla, lamela antiperforatie din kevlar si fara elemente metalice. Sunt fabricati din nubuc si textil de cul..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla ARDON HOBART S3

402,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla ARDON HOBART S3 sunt un tip de incaltaminte de lucru cu captuseala din material textil Dri-Lex, fara elemente metalice, cu lamela antiperforatie din Kev..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Ardon Firsty S1P

114,0Lei

Bocanci de lucru Ardon Firsty S1P sunt fabricati cu bombeu metalic si lamela antiperforatie din otel. In partea superioara bocancii Ardon Firsty sunt fabricati din piele de bovina cu talpa din PU/PU, ..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Ardon Gear

222,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear este o incaltaminte de protectie S1P cu partea superioara din velur si textil iar talpa din material PU/PU. Respecta standardul EN 20345. Bocancii Ardon Gear sunt..

Afişare 1 - 12 din 121 (11 pagini)