Ardon

Bluza ARDON Fleece cu benzi reflectorizante

126,0 LEI

Bluza ARDON Fleece cu benzi reflectorizante, fabricata 100% din poliester 60 grame cu manecile captusite. Echipata cu benzi reflectorizante, 2 verticale, 2 orizontale si doua pe maneci. Dispune de dou..

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC

306,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC sunt un tip de incaltaminte cu bombeu din fibra de sticla, lamela antiperforatie din kevlar si fara elemente metalice. Sunt fabricati din nubuc si textil de cul..

Bocanci de lucru Ardon Farm High OB Bocanci de lucru Ardon Farm High OB
Nou!

Bocanci de lucru Ardon Farm High OB

246,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Farm High OB incaltaminte de protectie uzuala fabricata din piele nubuk cu absorbitor de energie in zona calcaiului si proprietati antistatice. Talpa bocancilor Ardon Farm High ..

Bocanci de lucru Ardon Firsty O1 Bocanci de lucru Ardon Firsty O1
Nou!

Bocanci de lucru Ardon Firsty O1

78,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Firsty O1 culoarea negru cu portocaliu, fara bombeu sau lamela antiperforatie, fabricati din piele bovina si talpa PU/PU, poliuretan cu dubla densitate, antistatica si rezistent..

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Firsty S1P Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Firsty S1P
Nou!

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Firsty S1P

90,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Firsty S1P sunt fabricati cu bombeu metalic si lamela antiperforatie din otel. In partea superioara bocancii Ardon Firsty sunt fabricati din piele de bovina cu talpa din PU/PU, ..

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear
Nou!

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear

168,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear este o incaltaminte de protectie S1P cu partea superioara din velur si textil iar talpa din material PU/PU. Respecta standardul EN 20345. Bocancii Ardon Gear sunt..

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC

210,0 LEI

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozit

246,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozitMATERIAL: piele, textil TALPA: cauciuc STANDARD: EN 20345 CULOARE: gri-maro-alb incaltaminte de protectie fara eleme..

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-C

210,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-CBocanci de protecție ∙ întăriți în față și în zona călcâiuluiCuloare: Gri-maro-portocaliuMaterial: NăbucBombeu din compozit și lamelă antiperfora..

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS S3

222,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS-S3 CI HRO SRC inalti,BM,LM,PU-CBocanci de protecție înalți pentru iarnă, îmblăniți ∙ talpă din poliuretan/cauciuc, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură d..

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3

204,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3Bocanc de lucru S3 cu bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizataMaterial: piele de bivolTalpa: PU/cauciuc- rezistanta talpii la hidroca..

Bocanci de protectie cu bombeu ARDON FORE S1P

240,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON FORE S1P cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc ..

Afişare 1 - 12 din 94 (8 pagini)