Base by PORTWEST

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC

568,8Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC

456,3Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu r..

Bocanci de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road S3 SRC

712,5Lei

Bocancii de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road S3 SRC, sunt un model de incaltaminte de calitate superioara, foarte usori si unisex. Bocancii cu bombeu Base K-road fac parte din clasa de pro..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Bach S3 SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Bach S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele cu granulatie completa, rezistenta la umiditate iar captuseala este de tipul SmellStop cu propr..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Be-Stone S3 SRC

543,8Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Be-Stone S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa rezistenta la apa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermedia..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Beethoven S3 SRC

406,3Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Beethoven S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele cu granulatie completa, rezistenta la umiditate iar captuseala este de tipul SmellStop cu ..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3

356,3Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3 sunt fabricati din piele intoarsa in partea superioara cu captuseala SmellStop cu proprietati antimiros si antibacteriene. Talpa intermediara a b..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Dammtor S1P SRC

325,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Dammtor S1P SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele intoarsa, rezistenta iar captuseala este de tipul SmellStop cu proprietati antibacteriene s..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Geldof S3 SRC

425,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Geldof S3 SRC sunt fabricati din piele cerata rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul F..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Greenwich S3 SRC

387,5Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Greenwich S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din nubuck rezistent la apa iar captuseala este de tipul SmellStop Deluxe cu proprietati antibacteri..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Harlem Top S1P

336,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Harlem Top S1P sunt fabricati din piele intoarsa in partea superioara cu captuseala SmellStop cu proprietati antimiros si antibacteriene. Talpa intermediar..

Afişare 1 - 12 din 126 (11 pagini)