Base by PORTWEST

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3

318,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3 sunt fabricati din piele intoarsa in partea superioara cu captuseala SmellStop cu proprietati antimiros si antibacteriene. Talpa intermediara a b..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Victoria S1P

240,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Victoria S1P sunt un produs de calitate superioara cu fetele din piele intoarsa si captuseala SmellStop, tratata antimiros si antibacterian. Brantul este d..

Bocanci de protectie cu bombeu non-metalic SlimCap Base BE S3

396,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu non-metalic SlimCap Base BE S3 sunt o incaltaminte de protectie premium, cu partea superioara fabricata din piele cu granulatie rezistenta la apa, material textil refl..

Bocanci de protectie cu bombeu non-metalic SlimCap Base Rafting Top S3

408,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu non-metalic SlimCap Base Rafting Top S3 sunt o incaltaminte de protectie premium, cu partea superioara fabricata din piele cu granulatie rezistenta la apa si captuseala ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road

564,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road, sunt un model de incaltaminte de calitate superioara, foarte usori si unisex. Pantofii cu bombeu Base K-road fac parte din clasa de protectie S..

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3

300,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Base Chester S3 fabricati din piele intoarsa cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu rezistenta la pe..

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Base Etoile S3

246,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Base Etoile S3 sunt fabricati din piele rezistenta la apa cu captuseala SmellStop cu proprietati antimiros si antibacteriene. Talpa intermediara este Fresh`n Fle..

Pantofi de protectie cu bombeu non-metalic Slimcap Base Izar S3

276,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu non-metalic Slimcap Base Izar S3 sunt fabricati, in partea superioara, din microfibra rezistenta la apa cu captuseala SmellStop cu proprietati antimiros si antibacterial..

Pantofi de protectie cu bombeu non-metalic Slimcap Base Marathon

408,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu non-metalic Slimcap Base Marathon sunt fabricati din materiale premium, fiind foarte usori si confortabili si un model unisex. Pantofii Base Marathon fac parte din clas..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)