Base by PORTWEST

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC

568,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC

456,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu r..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu femei Base Margot Top S3

605,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu femei Base Margot Top S3 sunt fabricati, in partea superioara, din piele granulata cerata rezistenta la umiditate, cu captuseala tip SmellStop, antibacteriana ..

Bocanci de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Fort

810,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Fort sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop antiba..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Massive

880,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Massive sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid

680,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Top

780,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Rex Top sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust

990,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Robust sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop anti..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust Top

1.100,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Robust Top sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ..

Bocanci de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road S3 SRC

712,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu din aluminiu Base K-Road S3 SRC, sunt un model de incaltaminte de calitate superioara, foarte usori si unisex. Bocancii cu bombeu Base K-road fac parte din clasa de pro..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Base Bach S3 SRC

490,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Base Bach S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele cu granulatie completa, rezistenta la umiditate iar captuseala este de tipul SmellStop cu propr..

Afisare 1 - 12 din 151 (13 pagini)