Bicap

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Bicap New Barletta S2 SRC

115,2 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Bicap New Barletta S2 SRC sunt un model de incaltaminte de protectie cu bombeul rezistent la 200 jouli si talpa din poliuretan cu dubla densitate, injectata dir..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Bicap New Barletta S3 SRC

120,0 LEI

Bocanci de protectie cu bombeu BICAP NEW BARLETTA S3 SRC cu fetele din piele naturala de bovina, hidrofobizata. Captuseala este textila 3D, respirabila si absoarbe si elibereaza umiditatea avand o rez..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Bicap Terrano

246,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Bicap Terrano au fetele din piele nubuck si captuseala textila. Bombeul este metalic si rezistent la 200 jouli, iar lamela antiperforatie este din otel. Talpa b..

Bocanci de protectie fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC

246,0 LEI

Bocancii de protectie fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC sunt fabricati din piele nubuck si captuseala textila 3D, respirabila, ce absoarbe si elibereaza umiditatea si are o rezistenta ridicata la abraz..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap New Mugello S3 SRC

141,6 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu Bicap NEW MUGELLO S3 SRC sunt un model de incaltaminte cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie non-metalica. Sunt fabricati cu fete din piele naturala de bovina ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap Raptor S3

246,0 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap Raptor S3 cu fetele textile hidrofobizate utilizand tehnologia PUTEK. Calcaiul este din microfibra iar captuseala textila este CAMBRELLA. Talpa este din P..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap White S2 SRC
Nou!

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap White S2 SRC

141,6 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Bicap White S2 SRC fabricati din microfibra si rezistenti la apa. Brantul pantofilor este fabricata in doua straturi din latex moale, cu proprietati antistatice..

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Bicap NEW BARI S2 SRC

114,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu metalic Bicap NEW BARI S2 SRC sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, hidrofobizata, cu captuseala textila 3D respirabila, care absoarbe si elibereaza um..

Pantofi de protectie tip sport Bicap Blu/Marrone

150,0 LEI

Pantofii de lucru tip sport Bicap Blu/marrone sunt fabricati cu captuseala textila, permeabila, talpa din termoplastic cu brant detasabil, antistatic, in doua straturi, cu spuma. Interiorul are forma ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)