Canis Safety

Bocanci de protectie fara bombeu Canis Safety Avers 0B

290,0Lei

Bocancii de protectie fara bombeu Canis Safety Avers 0B sunt un model fara bombeu, cu fetele din piele nubuck de inalta calitate si cu captuseala de tipul Cambrelle. Talpa exterioara este din cauciuc,..

Cizme de protectie Canis Safety Eris

105,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Eris sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO20347:20..

Cizme de protectie Canis Safety Merkur 0B

80,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Merkur 0B sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO 20..

Cizme de protectie Canis Safety Neptun 04

120,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Neptun 04 sunt un model fabricat din PVC si nitril si talpa extarioara din PVC/nitril cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Proiectate p..

Cizme de protectie Canis Safety Pluto

130,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Pluto sunt un model fabricat din EVA, cu greutate redusa, potrivite pentru utilizarea in orice anotimp. Captuseala interioara este detasabila. Talpa extarioara este d..

Cizme de protectie Canis Safety Uran

80,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Uran sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO20347:20..

Cizme de protectie dama Canis Safety Aten

90,0Lei

Cizmele de protectie dama Canis Safety Aten sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO203..

Cizme de protectie pentru iarna Canis Safety Quebec

170,0Lei

Cizmele de protectie pentru iarna Canis Safety Quebec sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare. Captuseala este calduroasa, special conceputa pentru sezo..

Jacheta de protectie Canis Safety Sirius Brighton

185,0Lei

Jacheta de protectie Canis Safety Sirius Brighton este un model cu mansetele reglabile, inchidere cu fermoar acoperit cu capse, multiple buzunare cu inchidere cu fermoar si elemente reflectorizante. E..

Jacheta de protectie Canis Safety Sirius Lucius

185,0Lei

Jacheta de protectie Canis Safety Sirius Lucius este un model cu mansetele reglabile, umerii intariti cu poliester 600D, inchidere cu fermoar acoperit cu capse, multiple buzunare cu inchidere cu fermo..

Jacheta de protectie softshell reflectorizanta Canis Safety Benson

320,0Lei

Jacheta de protectie softshell reflectorizanta Canis Safety Benson este un model ce ofera protectie la umiditate si vant, accesorizata cu buzunar cu fermoar la piept si benzi reflectorizante segmentat..

Pantaloni de lucru profesionali scurti Canis Safety Zefyros

75,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali scurti Canis Safety Zefyros sunt echipati cu multiple buzunare frontale, un buzunar lateral cu clapa, un buzunar pliabil si un singur buzunar la spate. Sunt dotati cu ..

Afisare 1 - 12 din 26 (3 pagini)