Cofra

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra Fowy S3

204,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu COFRA FOWY S3 sunt fabricati in partea superioara din piele hidrofobizata si material textil respirabil. Captuseala bocancilor de lucru Cofra Fowy este de tipul Sany-Dr..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3

222,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3, fabricati cu fetele din piele hidrofobizata cu captuseala din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la abra..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Cofra New Ural S3 imblaniti

174,0Lei

Bocancii imblaniti cu bombeu metalic si lamela antiperforatie Cofra NEW-URAL S3 cu fetele din piele hidrofobizata. Captuseala este din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la a..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele nubuck cu proprietati hidrofobe, la interior cu captuseala SANY-DRY din poliester 100%, ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P

290,4Lei

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P sunt fabricati din piele, velur & textil Breatex cu captuseala de tipul Sany-Dry, respirabila, care absoarbe si elibereaza umiditatea..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P

288,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra respirabila cu captuseala SANY-DRY raspirabila, avand rezistenta la abraziune si care elibereaza s..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Yashin S3

312,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Cofra Yashin S3 au fetele din piele nubuck ( slefuita si cerata ), hidrofobizata iar captuseala este SANYDRY, cu proprietati de absorbtie si eliberare a umiditatii, res..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu ESD Cofra Davenport-Lime

372,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu ESD Cofra Davenport-Lime sunt fabricati din piele presata perforata de culoare neagra, cu captuseala Sany-Dry, antisoc si cu rezistenta la alunecare. lamel..

Pantofi de protectie cu bombeu din fibra de sticla Cofra New Suez S1P

192,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din fibra de sticla Cofra New Suez S1P sunt fabricati cu fetele din piele velurata si textil respirabil. Captuseala este din poliester SANY-DRY 100% respirabila, ce abs..

Pantofi de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra GARONNE S3

174,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu metalic Cofra GARONNE S3 sunt fabricati cu fetele din piele hidrofobizata si textil respirabil. Captuseala Sanydry este respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea c..

Pantofi de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra ORCADI S3 SRC

198,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu Cofra ORCADI S3 SRC sint fabricati cu fetele din piele hidrofobizata neteda si material textil respirabil. Captuseala pantofilor Cofra Orcadi este fabricata din polieste..

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Cofra NEW-ARNO S1

156,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Cofra NEW-ARNO S1FEŢE piele velurată cu perfoartiiCĂPTUŞEALĂ TEXELLE 100% poliamidă, respirabilă, absoarbe şi eliberează umiditatea, rezistenţă la abraziuneBR..

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)