Cofra

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3

620,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3 sunt un model premium fabricati cu fetele din piele naturala nubuck, cu membrana Gore-Tex si captuseala respirabila. Brantul este din poliuretan moa..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Cofra Romulus S2 SRC

276,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Cofra Romulus S2 SRC sunt fabricati din microfibra hidrofobizata ECOLORICA (50% poliamida + 50% poliuretan). Captuseala bocancilor este de tipul SANY-DRY 100% ..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra Fowy S3

204,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu COFRA FOWY S3 sunt fabricati in partea superioara din piele hidrofobizata si material textil respirabil. Captuseala bocancilor de lucru Cofra Fowy este de tipul Sany-Dr..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3

240,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3, fabricati cu fetele din piele hidrofobizata cu captuseala din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la abra..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Cofra Land Bis S3 SRC

305,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Cofra Land Bis S3 SRC sunt fabricati in partea superioara din nubuk hidrofobizat, cu proprietati respirabile. La interior este fabricat cu captuseala Texelle 10..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Cofra New Ural S3 imblaniti

192,0Lei

Bocancii imblaniti cu bombeu metalic si lamela antiperforatie Cofra NEW-URAL S3 cu fetele din piele hidrofobizata. Captuseala este din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la a..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Cofra Strapping UK S3

270,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Cofra Strapping UK S3 sunt fabricati cu captuseala 100% poliester Sany-Dry, cu forma tridimensionala, respirabila, ce absoarbe si elibereaza umiditatea, avand o..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P

305,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra si textil Breatex, captuseala de tipul SANY-DRY, respirabila, cu proprietati ce ajuta la absorbtia si e..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC

350,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele nubuck cu proprietati hidrofobe, la interior cu captuseala SANY-DRY din poliester 100%, ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P

308,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P sunt fabricati din piele, velur & textil Breatex cu captuseala de tipul Sany-Dry, respirabila, care absoarbe si elibereaza umiditatea..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P

295,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra respirabila cu captuseala SANY-DRY raspirabila, avand rezistenta la abraziune si care elibereaza s..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Yashin S3

330,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Cofra Yashin S3 au fetele din piele nubuck ( slefuita si cerata ), hidrofobizata iar captuseala este SANYDRY, cu proprietati de absorbtie si eliberare a umiditatii, res..

Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)