Cofra

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra Fowy S3

204,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu COFRA FOWY S3 sunt fabricati in partea superioara din piele hidrofobizata si material textil respirabil. Captuseala bocancilor de lucru Cofra Fowy este de tipul Sany-Dr..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3

210,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra New Barents S3, fabricati cu fetele din piele hidrofobizata cu captuseala din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la abra..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Cofra New Ural S3 imblaniti

174,0 LEI

Bocancii imblaniti cu bombeu metalic si lamela antiperforatie Cofra NEW-URAL S3 cu fetele din piele hidrofobizata. Captuseala este din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la a..

Bocanci de protectie cu bombeu non metalic Cofra Arkansas S3
Nou!

Bocanci de protectie cu bombeu non metalic Cofra Arkansas S3

516,0 LEI

Bocancii de protectie cu bombeu non metalic Cofra Arkansas S3 sunt fabricati, in partea superioara, din piele nubuck cu proprietati hidrofobe si respirabila iar varful este captusit cu piele rezistent..

Branturi din spuma cu memorie Cofra MEMORY PLUS

49,2 LEI

Branturi din spuma cu memorie Cofra MEMORY PLUS sunt fabricate din poliuretan si spuma poliuretanica, cu format anatomic, perforate si cu protectie antistatica. Branturile Cofra garanteaza un confort ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC
Nou!

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC

270,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Coppi S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele nubuck cu proprietati hidrofobe, la interior cu captuseala SANY-DRY din poliester 100%, ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P

276,0 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Marciano S1P sunt fabricati din piele, velur & textil Breatex cu captuseala de tipul Sany-Dry, respirabila, care absoarbe si elibereaza umiditatea..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P

288,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Meazza S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra respirabila cu captuseala SANY-DRY raspirabila, avand rezistenta la abraziune si care elibereaza s..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Cofra Yashin S3

312,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu Cofra Yashin S3 au fetele din piele nubuck ( slefuita si cerata ), hidrofobizata iar captuseala este SANYDRY, cu proprietati de absorbtie si eliberare a umiditatii, res..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu ESD Cofra Davenport-Lime

372,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu ESD Cofra Davenport-Lime sunt fabricati din piele presata perforata de culoare neagra, cu captuseala Sany-Dry, antisoc si cu rezistenta la alunecare. lamel..

Pantofi de protectie cu bombeu din fibra de sticla Cofra New Suez S1P

180,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu din fibra de sticla Cofra New Suez S1P sunt fabricati cu fetele din piele velurata si textil respirabil. Captuseala este din poliester SANY-DRY 100% respirabila, ce abs..

Pantofi de protectie cu bombeu fibra de sticla Cofra GARONNE S3

180,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu metalic Cofra GARONNE S3 sunt fabricati cu fetele din piele hidrofobizata si textil respirabil. Captuseala Sanydry este respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea c..

Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)