Foliatec

Kit pentru curatare cadru si angrenaje bicicleta Foliatec

131,3 LEI

Kit pentru curatare cadru si angrenaje bicicleta Foliatec contine spray-ul de curatare de 400 ml cu spuma usor de aplicat, prietenoasa cu mediul inconjurator, spray Foliatec Citrus Cleaner 150ml p..

Kit pentru curatarea bicicletei Foliatec Dirt Eraser spray si laveta microfibra

90,0 LEI

Kitul pentru curatarea bicicletei Foliatec Dirt Eraser spray si laveta microfibra 40x40cm, contine spray-ul de curatare de 400 ml spuma usor de aplicat, prietenoasa cu mediul inconjurator, ce se poa..

Kit vopsire etrieri Foliatec Alb Alpin

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Alb Alpin este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, in ..

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru GT

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru GT este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, i..

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru RS

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru RS este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, i..

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru Sky

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Albastru Sky este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, ..

Kit vopsire etrieri Foliatec Argintiu Stratos

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Argintiu Stratos este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tambu..

Kit vopsire etrieri Foliatec Galben NEON

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Galben NEON este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, in fu..

Kit vopsire etrieri Foliatec Gri Elefant

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Gri Elefant este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, i..

Kit vopsire etrieri Foliatec Negru lucios

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Negru lucios este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, ..

Kit vopsire etrieri Foliatec orange

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec orange este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, in fun..

Kit vopsire etrieri Foliatec Orange Neon

138,8 LEI

Kit vopsire etrieri Foliatec Orange Neon este un kit ce contine culoare, spatula, pensula, sarma, perie pentru curatare si manusi. Cu acest kit se pot vopsi 4 etrieri sau 2 etrieri si 2 tamburi, i..

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)