Heyner

Antifurt auto premium cu prindere pe pedale Heyner Pedalblock Pro

460,0Lei

Antifurtul auto premium cu prindere pe pedale Heyner Pedalblock Pro ofera un grad ridicat de protectie pentru autoturismul dumneavoastra printr-o montare usoara ce blocheaza volanul si pedalele. Se bl..

Antifurt auto premium cu prindere pe volan Heyner Wheelblock Pro

540,0Lei

Antifurtul auto premium cu prindere pe volan Heyner Wheelblock Pro este un model ce ofera un grad ridicat de protectie impotriva furtului oferind un montaj facil si rapid. Este un model cu cifru ceea ..

Cablu prelungitor spiralat 12/24V 10A 5 metri Heyner Premium Pro

105,0Lei

Cablul prelungitor spiralat 12/24V 10A 5 metri Heyner Premium Pro este un model ce va ajuta sa alimentati aparatele electrice de la distanta si se utilizeaza in locasul brichetei sau in prize standard..

Compresor de aer pentru roti auto Heyner BigAir 40 litri

390,0Lei

Compresorul de aer pentru roti auto Heyner BigAir 40 litri este un model ce are o presiune maxima de pana la 9 bar/125psi si un manometru de precizie pana la 7bar/100psi. Compresorul se alimenteaza la..

Compresor de aer premium Heyner AeroCube Pro

245,0Lei

Compresorul de aer premium Heyner AeroCube Pro este un model puternic, cu alimentare de 12 volti si 120W. Ofera o presiune maxima de 10 bar/150PSI si pompeaza un volum de aer de 35L/min. Este echipat ..

Compresor de aer premium Heyner AeroPump Sup Pro

680,0Lei

Compresorul de aer premium Heyner AeroPump Sup Pro este echipat cu display LCD si are un volum puternic de aer de 70l/min. Este accesorizat cu 6 adaptoare, geanta de transport, lungimea cablului de 3 ..

Cric pentru depanare mecanic 1.5T Heyner Ultra Lift M Pro

260,0Lei

Cricul pentru depanare mecanic 1.5T Heyner Ultra Lift M Pro este un model fabricat din otel special, ce ofera o trezistenta crescuta mai ales la utilizarea in zonele cu un climat extrem de rece, cu te..

Cric pentru depanare mecanic 2.0T Heyner Ultra Lift L Pro

295,0Lei

Cricul pentru depanare mecanic 2.0T Heyner Ultra Lift L Pro este un model recomandat pentru utilizarea la masini Offroad, SUV care au o inaltime a pragului de minim 300mm sau mai mult. Este recomandat..

Geanta frigorifica portabila 10 litri Heyner Pro

180,0Lei

Geanta frigorifica portabila 10 litri Heyner Pro este un produs practic si robust, potrivit pentru drumurile lungi din sezonul cald. Capacitatea gentii este de 10 litri si poate fi utilizata la racire..

Husa pentru scaun auto cu incalzire Heyner

170,0Lei

Husa pentru scaun auto cu incalzire Heyner este un accesoriu universal, fabricata din poliester de culoare negru. Se alimenteaza de la priza de 12 volti cu ajutorul unui cablu de 1.4 metri lungime. Ca..

Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)