Portwest

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Apex FC18 S3

380,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Apex FC18 S3 sunt un model echipat cu talpa rezistenta la caldura, pana la 300 grade celsius, cu proprietati antistatice ESD si proprietati antialunec..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Bevel FE01

370,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Bevel FE01 sunt fabricati, in partea superioara din material textil rezistent, cu bombeu si lamela antiperforatie din compozit, portiviti pentru utili..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Camo Strike S3 FC56

443,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Camo Strike S3 FC56 sunt un model fara elemente metalice, cu lamela antiperforatie compozita si captuseala pentru a oferi un confort ridicat. Bocancii..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Girder FE04

405,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Girder FE04 sunt fabricati pentru a oferi o protectie ridicata zonei gleznei. Inchiderea se face cu un tip de siret inovator, ce ajuta la o inchidere ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Operis S3

380,0Lei

Bocancii de lucru cu bombeu din compozit Portwest Operis S3 HRO FC60 fabricati cu talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioar..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Rafter FV01

450,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Rafter FV01 sunt un model fabricat pentru a oferi o protectie superioara majoritatii bocancilor de lucru, conceputi ca o cusca de protectie de 360 gra..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Ridge FE02

410,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Ridge FE02 sunt un model conceput pentru a oferi protectie si sustinere gleznei. Talpa exterioara este din PU/PU, rezistenta la caldura, antistatica E..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Traction

725,0Lei

Bocancii de lucru cu bombeu compozit Portwest Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta r..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Wheat Apex FD04
-6%

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Wheat Apex FD04

385,0Lei 410,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Wheat Apex FD04 sunt un model fabricat cu talpa rezistenta la caldura de contact de pana la 300 grade celsius si rezistenta la alunecare, cu partea su..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Met Protector S3 FD17

420,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Met Protector S3 FD17 sunt fabricati pentru a oferi protectie impotriva obiectelor care se rostogolesc si cad. Este un model care ofera protect..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Montana Hiker S3

430,0Lei

Bocancii de protectie compozit Portwest Montana Hiker S3 sunt un model de incaltaminte usoara, fabricati din piele nubuc cu rezistenta la umiditate. Montana Hiker fac parte din clasa de incaltaminte d..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Portwest Rafter FV02

340,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Portwest Rafter FV02 sunt un model rezistent la apa, conceputi pentru a asigura o protectie ridicata inconditii de umiditate. Sunt echipati cu bombeu si lamela ..

Afisare 1 - 12 din 233 (20 pagini)