Portwest

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02

588,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60

276,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09

252,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09 sunt un tip de incaltaminte cu rezistenta ridicata si potriviti pentru orice vreme fiind echipati cu o izolatie termica ce mentin..

Bocanci de protectie compozit Portwest Montana Hiker S3

336,0 LEI

Bocanci de protectie compozit Portwest Montana Hiker S3 sunt un model de incaltaminte usoara, fabricati din piele nubuc cu rezistenta la umiditate. Bocancii de lucru Portwest Montana Hiker fac parte d..

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest

38,4 LEI

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest este o caciula calduroasa si confortabila din material acrilic accesorizata cu o lanterna frontala cu led, ce poate fi indepartata si c..

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex

15,6 LEI

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex este o caciula ce ofera un grad ridicat de caldura si confort, fabricata la exterior din material tricot acrilic. Dimensiunea tricotare este..

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet

42,0 LEI

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet este un tip de casca din polietilena ce ofera un confort sporit si sistem de reglare in 6 puncte si a cataramei. Casca de alpinism..

Casca de protectie santier Portwest Endurance

60,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance este o casca de protectie fabricaa din ABS si sistem de ventilatie, cu certificare CE si ham textil cu prindere in 6 puncte. Reglajul se face cu rotita si..

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look

90,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look este un tip de casca de protectie ventilata cu carcasa din ABS si ham textil cu prindere in 6 puncte. Casca Portwest Endurance Carbon Look are..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex

72,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex este echipata cu ham textil in 6 puncte si cu roata pentru reglaj intre 56-63 cm. Carcasa este fabricata din plastic ABS cu o culoare speciala fot..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus

54,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus este fabricata din ABS si este disponibila fara vizor retractabil. Este marcata CE CAT III si ofera o izolatie electrica pana la 100VAC sau 1500VDC (..

Casca de protectie santier Portwest High Endurance

84,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest High Endurance este o casca special conceputa pentru lucrul la inaltime fiind usoara si confortabila si compacta, cu carcasa din ABS si reglarea cu clitchet, cu dim..

Afişare 1 - 12 din 59 (5 pagini)