Portwest

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Portwest Camo Strike S3 FC56

443,8Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Portwest Camo Strike S3 FC56 sunt un model fara elemente metalice, cu lamela antiperforatie compozita si captuseala pentru a oferi un confort ridicat. Bocancii..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3

343,8Lei

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Traction

725,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Met Protector S3 FD17

406,3Lei

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Met Protector S3 FD17 sunt fabricati pentru a oferi protectie impotriva obiectelor care se rostogolesc si cad. Este un model care ofera protecti..

Bocanci de protectie cu bombeu fibra de sticla Portwest Montana Hiker S3

412,5Lei

Bocancii de protectie compozit Portwest Montana Hiker S3 sunt un model de incaltaminte usoara, fabricati din piele nubuc cu rezistenta la umiditate. Bocancii de lucru Portwest Montana Hiker fac parte ..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3

343,8Lei

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09 sunt un tip de incaltaminte cu rezistenta ridicata si potriviti pentru orice vreme fiind echipati cu o izolatie termica ce mentin..

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest

70,0Lei

Caciula de protectie cu lampa frontala led reincarcabil Portwest este o caciula calduroasa si confortabila din material acrilic accesorizata cu o lanterna frontala cu led, ce poate fi indepartata si c..

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex

35,0Lei

Caciula de protectie tricotata captusita Portwest insulatex este un model ce ofera un grad ridicat de caldura si confort, fabricata la exterior din tricot acrilic, cu dimensiunea de tricotare 7 pentru..

Caciula de protectie tricotata si captusita Portwest B026

60,0Lei

Caciula de protectie tricotata si captusita Portwest B026 este un model moale Insulatex ce ofera un grad ridicat de caldura si confort. La exterior este fabricata din tricot acrilic. Dimensiunea trico..

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet

73,2Lei

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet este un tip de casca din polietilena ce ofera un confort sporit si sistem de reglare in 6 puncte si a cataramei. Casca de alpinism..

Casca de protectie santier Portwest Endurance

77,5Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance este o casca de protectie fabricata din ABS si sistem de ventilatie, cu certificare CE si ham textil cu prindere in 6 puncte. Reglajul se face cu rotita s..

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look

125,0Lei

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look este un tip de casca de protectie ventilata cu carcasa din ABS si ham textil cu prindere in 6 puncte. Casca Portwest Endurance Carbon Look are..

Afişare 1 - 12 din 153 (13 pagini)