Sixton Peak

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Just Grip Auckland S3

520,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Just Grip Auckland S3 sunt un model fabricat cu fetele din material textil si microfibra Digitex Hydro Airy, captuseala textila Breezy 3D, respirab..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Ritmo Rock S3

490,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Ritmo Rock S3 sunt fabricati din piele granulata hidrofobizata, cu captuseala de tipul 3D air circulation 320g si brantul de tipul Five 4 Fit, resp..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Scout Ortisei S3

715,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Scout Ortisei S3 sunt fabricati din piele intoarsa si microfibra, cu grosime variabila intre 1.8-2.0mm si intarit cu material flexibil. Capttuseala..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Corvara S3

485,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Corvara S3 sunt fabricati din piele nubuck in combinatie cu elemente textile hidrofobizate si captuseala aerata 3D air recirculation. Bom..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Labrador S3

480,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Labrador S3 sunt un model de incaltaminte de protectie fabricati din piele nubuck ( slefuita si cerata ), combinata cu elemente textile h..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Montauk S3

470,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Endurance Montauk S3 sunt fabricati din piele hidrofobizata cu captuseala airplus 3D, dual micro, 320 grame. Brantul este de tipul Climaction-Fit 3..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Polar Empire S3

805,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Polar Empire S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala, hidrofobizata si membrana respirabila si impermeabila. Captuseala interioara este din ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Touring Nisida S3

430,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Touring Nisida S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala de caprioara hidrofobizata, cu grosime variabila 1.8 - 2.0 mm si cu captuseala tip pl..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Horizon Illinois S3

360,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Horizon Illinois S3, sunt un model cu fete din piele naturala de bovina, hidrofobizata si captuseala aerata 3D circulation 320 grame. Brantul este d..

Bocanci de protectie fara bombeu Sixton Peak Horizon Como

390,0Lei

Bocancii de protectie fara bombeu Sixton Peak Horizon Como sunt fabricati din piele naturala de bovina, texturata, cu grosime variabila 1.8 - 2.0 mm. Captuseala bocancilor de protectie Sixton Peak Com..

Cizme de protectie cu bombeu Sixton Peak Endurance Montana S3

695,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu Sixton Peak Endurance Montana S3 sunt fabricate din piele naturala bovina box, cu captuseala din blana ecologica. Sunt echipate cu bombeu tip Fiber Cap SXT, din compozit..

Cizme de protectie cu bombeu Sixton Peak Endurance Montana S3 negru

750,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu Sixton Peak Endurance Montana S3 negru sunt fabricate din piele nubuck de bovina, cu captuseala din lana polar. Sunt echipate cu bombeu compozit, elastic tehnologie CTC ..

Afisare 1 - 12 din 28 (3 pagini)