Sixton Peak

Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3

408,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3 sunt fabricati din piele nubuck in combinatie cu elemente textile hidrofobizate si captuseala aerata 3D air recirculation. Bom..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3

660,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala, hidrofobizata si membrana respirabila si impermeabila. Captuseala interioara este din polar...

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S3

396,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S3 sunt un model de incaltaminte de protectie fabricati din piele nubuck ( slefuita si cerata ), combinata cu elemente textile hidrofobiza..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3

384,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3 sunt fabricati din piele hidrofobizata cu captuseala airplus 3D, dual micro. Talpa exterioara este fabricata din PU/PU cu proprietati ant..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic SIXTON PEAK Illinois

288,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic si lamela SIXTON PEAK Illinois, bocanci cu ete din piele naturala de bovina, hidrofobizata si captuseala aerata 3D circulation. Bombeul este metalic cu o reziste..

Bocanci de protectie fara bombeu Sixton Peak Como

306,0Lei

Bocancii de protectie fara bombeu Sixton Peak Como sunt fabricati din piele naturala de bovina, texturata. Captuseala bocancilor de protectie Sixton Peak Como este de tipul 3D air recirculation. Talpa..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3 Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3
-4%

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3

346,8Lei 360,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3 sunt un tip de incaltaminte de lucru cu fetele din piele nubuck, slefuita si cerata, combinata cu elemente textile hidrofobizate. Cap..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Capri S3

330,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Capri S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala texturata si captuseala aerata de tipul 3D air recirculation. Bombeul pantofilor Capri este di..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Land SRC S3

360,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Land SRC S3, fabricati din piele naturala de bovina cu bombeu din compozit ce ofera o rezistenta de pana la 200 jouli. Talpa pantofilor Sixton Peak ..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Dance S1P

354,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Dance S1P au fetele din piele velur perforata si captuseala aerata tipul 3D air recirculation. Pantofii Dance sunt echipati cu bombeu din alumi..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Ortles S3

468,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Ortles S3 fabricati cu fetele din microfibra si captuseala de tipul 3D air recirculation aerata. Pantofii Sixton Peak Ortles sunt echipati cu bo..

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Kentucky

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Kentucky sunt un tip de incaltaminte cu rezistenta mecanica mare, din categoria S3 ce respecta standarul european ISO EN 20345. Pantofii de protecti..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)