Sixton Peak

Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3

432,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3 sunt fabricati din piele nubuck in combinatie cu elemente textile hidrofobizate si captuseala aerata 3D air recirculation. Bom..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3

732,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Empire S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala, hidrofobizata si membrana respirabila si impermeabila. Captuseala interioara este din polar...

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S3

408,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Labrador S3 sunt un model de incaltaminte de protectie fabricati din piele nubuck ( slefuita si cerata ), combinata cu elemente textile hidrofobiza..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3

402,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Montauk S3 sunt fabricati din piele hidrofobizata cu captuseala airplus 3D, dual micro. Talpa exterioara este fabricata din PU/PU cu proprietati ant..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Nisida S3

354,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Nisida S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala de caprioara si cu captuseala tip plasa. Bombeul bocancilor este din compozit cu o rezistenta..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Illinois

306,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sixton Peak Illinois, bocanci cu fete din piele naturala de bovina, hidrofobizata si captuseala aerata 3D circulation. Bombeul este metalic cu o rezistenta la 20..

Bocanci de protectie fara bombeu Sixton Peak Como

330,0Lei

Bocancii de protectie fara bombeu Sixton Peak Como sunt fabricati din piele naturala de bovina, texturata. Captuseala bocancilor de protectie Sixton Peak Como este de tipul 3D air recirculation. Talpa..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak CUBAN S1P ESD SRC

462,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Sixton Peak CUBAN S1P ESD SRC sunt fabricati cu fetele din microfibra perforata cu aspect de velur si captuseala aerata tip 3D air recirculation. Pantofii Sixton Peak C..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3

402,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Brown Land S3 sunt un tip de incaltaminte de lucru cu fetele din piele nubuck, slefuita si cerata, combinata cu elemente textile hidrofobizate. Cap..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Capri S3

345,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Capri S3 sunt fabricati cu fetele din piele naturala texturata si captuseala aerata de tipul 3D air recirculation. Bombeul pantofilor Capri este di..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Land SRC S3

384,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Sixton Peak Land SRC S3, fabricati din piele naturala de bovina, hidrofobizata, cu insertii reflectorizante si acoperire din poliuretan in zona gleznei. Captuse..

Pantofi de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Dance S1P

380,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Dance S1P au fetele din piele velur perforata si captuseala aerata tipul 3D air recirculation. Pantofii Dance sunt echipati cu bombeu din alumi..

Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)