Sonax

Bila pentru lustruit si polisare auto Sonax P-Ball

66,0Lei

Bila pentru polish Sonax P-Ball este un burete pentru lustruit ce simplifica operatiunea de lustruire si imbunatateste rezultatele in cazul lustruirii manuale a vopselei. Buretele se poate schimba dup..

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball

36,0Lei

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball, se utilizeaza ca inlocuitor al buretelui de pe bila de polishare Sonax..

Ceara cu actionare rapida Sonax High Speed Wax 500ml

54,0Lei

Ceara cu actionare rapida Sonax High Speed Wax 500ml asigura o pelicula de protectie peste vopseaua originala a autoturismului ce poate ramane pana la cateva saptamani, asigurand o stralucire mai pute..

Kit pentru restaurarea farurilor matuite Sonax

96,0Lei

Kitul pentru restaurarea farurilor matuite Sonax, se aplica fara a fi nevoie de masina de polisat. Se aplica in trei pasi si include protectie UV pentru a mentine efectul pe o perioada mult mai lunga...

Laveta pentru curatare auto din piele naturala Sonax Premium Leather

102,0Lei

Laveta pentru curatare auto din piele naturala Sonax Premium Leather este fabricata din piele naturala si este perfecta pentru stergerea suprafetelor vopsite, a geamurilor si oglinzilor, fara a lasa u..

Manusa din microfibra pentru curatarea exteriorului autoturismului Sonax

42,0Lei

Manusa din microfibra pentru curatarea exteriorului autoturismului Sonax este foarte practica si de o calitate superioara, foarte utila pentru a asigura o curatare temeinica a suprafetelor vopsite, di..

Pachet pentru curatarea autoturismelor din 4 piese SONAX

54,0Lei

Pachet curatare auto 4 piese SONAXPachetul contine:Burete universal SONAX 428000 cu mare capacitate de absorbtie si 2 suprafete distincte: una pentru aplicatii generale de curatare si una pentru ..

Perie moale pentru curatarea jantelor din aliaj ale autoturismelor Sonax

38,4Lei

Perie moale pentru curatarea jantelor din aliaj ale autoturismelor Sonax este ideala pentru curatarea jantelor din aliaj si este mai eficienta cand este folosita si solutia Sonax Full Effect Wheel Cle..

Sampon concentrat pentru curatarea autoturismelor 1 litru Sonax

33,6Lei

Samponul concentrat pentru curatarea autoturismelor 1 litru Sonax are efect de polish, fara fosfati, special conceput pentru spalarea manuala a autoturismului. Se poate utiliza pe toate suprafetele vo..

Sampon cu ceara pentru curatarea autoturismelor Sonax 500 ml

36,0Lei

Sampon cu ceara pentru curatarea autoturismelor Sonax 500 ml, cu efect de polish este conceput pentru spalarea manuala a autoturismului. Nu contine fosfati. Protejeaza vopseaua dupa spalare. Dizolva m..

Set 2 lavete microfibra pentru curatare exterior auto Sonax

30,0Lei

Set 2 lavete microfibra pentru curatare exterior auto Sonax..

Solutie pentru curatare softopuri auto Sonax Soft Top Cleaner 500ml

78,0Lei

Solutie pentru curatare softopuri auto Sonax Soft Top Cleaner 500ml este potrivit pentru toate tipurile de soft-topuri, textile sau sintetice care ajuta la inlaturarea petelor dificile rapid. Solutia ..

Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)