Pantaloni de lucru cu pieptar

Pantaloni de lucru cu pieptar

Pantaloni de protectie cu pieptar de iarna Denmark

162,0Lei

Pantaloni de protectie cu pieptar de iarna Denmark, impermeabili si cu protectie pentru temperaturile scazute. Bretelele sunt reglabila si are buzunar pe piept. Tesatura este 100% PES Oxford/membrana ..

Pantaloni de protectie cu pieptar Portwest Warsaw

174,0Lei

Pantalonii de protectie cu pieptar Portwest Warsaw  sunt echipati cu multiple buzunare si betelie elastica pentru a avea o usurinta in miscare. Salopeta este potrivita pentru diverse locuri de mu..

Pantaloni pentru lucru la frig PORTWEST Coldstore CS11

462,0Lei

Pantaloni pentru lucru la frig PORTWEST Coldstore CS11 cu un design cu partea frontala si posterioara ridicate ce mentin caldura in jurul torsului. Dispune de banda reflectorizanta in jurul piciorului..

Salopeta de lucru ARDON Cool Trend

138,0Lei

Pantaloni de lucru cu pieptar ARDON Cool Trend sunt un model de pantaloni de lucru foarte popular si versatil potrivit pentru majoritatea tipurilor de constitutii a corpului. Se pot regla din nasturii..

Salopeta de lucru cu pieptar Canis Safety Orion Krystof

186,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar CXS Orion Krystof este fabricata din 60% bumbac si 40% poliester cu gramaj de 280g/mp. Salopeta Krystof respecta normele EN ISO 13688. Este echipata cu buzunare cu clapeta..

Salopeta de lucru cu pieptar Canis Safety Robin

96,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Canis Safety Robin sunt fabricati din bumbac 100% cu un gramaj de 260g/mp. Pantalonii salopeta de lucru CXS Robin respecta standardul EN ISO 13688. Sunt echipati cu buzuna..

Salopeta de lucru cu pieptar Colorado

90,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Colorado este din material tesatura diagonala cu compozitie 100% bumbac de greutate 280g/mp. Pantalonii Colorado sunt confectionati cu elastic la spate si insertie de tric..

Salopeta de lucru cu pieptar de iarna Norway

162,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar de iarna Norway, impermeabila si cu protectie pentru zonele de lucru cu temperaturi scazute. Bretelele sunt reglabile si are un buzunar pe piept. Tesatura salopetei este 1..

Salopeta de lucru cu pieptar EDUARD

174,0Lei

Pantaloni de lucru cu pieptar Eduard cu compozitie 35% bumbac + 65% poliester GREUTATE 270 g/mp..

Salopeta de lucru cu pieptar Fiji

102,0Lei

Pantaloni de protectie lucru cu pieptar Fiji sunt fabricati cu buzunare exterioare si bucle pentru unelte cum ar fi ciocan sau diverse scule. Tesatura pantalonilor de lucru Fiji este din 65% poliester..

Salopeta de lucru cu pieptar Phoenix Cronos

75,6Lei

Pantaloni de lucru cu pieptar Phoenix Cronos sunt fabricati din 65% poliester si 35% bumbac, cu gramaj de 190g/mp si respecta normele EN ISO 13688. Pantalonii salopeta de lucru Phoenix Cronos au talia..

Salopeta de lucru cu pieptar PORTWEST Rhine TX62

150,0Lei

Pantaloni de lucru cu pieptar PORTWEST Rhine TX62 produsi din materiale rezistente si durabile. Pantalonii sunt fabricati din material Kingsmill 245 grame ( 60 % bumbac, 40 % poliester ). Pantalonii P..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)