Scaune

Scaune

Opritor pentru usa din cauciuc tip pana cu maner metalic Alco Design

57,6Lei

Opritorul pentru usa din cauciuc tip pana cu maner metalic Alco Design, este un model confectionat din cauciuc si cu maner din otel inoxidabil. Dimensiunile opritorului sunt 5x3.5x13cm si greutate de ..

Opritor pentru usa metalic cu inel de cauciuc ALCO Design

54,0Lei

Opritorul pentru usa metalic cu inel de cauciuc ALCO Design este fabricat din metal cromat, cu talpa antialunecare si cu inele de cauciuc pentru protectia usii. Este de culoare argintiu si are  d..

Scaun cu rotile pentru birou din piele ecologica eleganta Office Products Tenerife

642,0Lei

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Tenerife - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxa..

Scaun de birou din piele ecologica Office Products Corfu negru

444,0Lei

Scaun de birou din piele ecologica Office Products Corfu negru cu mecanism tip TILT ce permite reglarea mobilitatii scaunului prin blocarea si deblcoarea spatarului. Scaunul Corfu se poate regla pe in..

Scaun de birou din piele ecologica si cu rotile Office Products Corsica

528,0Lei

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Corsica - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blo..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus

612,0Lei

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus dispune de un mecanism tip TILT pentru reglajul si blocarea sau deblocarea spatarului. Scaunul de birou Cyprus ..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negru

528,0Lei

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blocarea..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negru

522,0Lei

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau bloca..

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect

174,0Lei

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect confectionat din plastic tare, durabil cu grad de inclinare reglabil si un nivel de inaltime. Creste confortul lucrului la birou. Este echipat cu..

Suport pentru picioare ALCO Foot Friend

204,0Lei

Suport pentru picioare ALCO Foot Friend este fabricat din plastic ABS cu rama din metal si este reglabil. Dimensiunile suportului pentru picioare este de 45x29cm...

Suport pentru picioare ergonomic si reglabil Unilux Origin

294,0Lei

Suportul pentru picioare ergonomic si reglabil Unilux Origin este conceput pentru utilizarea zilnica si ajuta la evitarea durerilor musculare si oboseala spatelui. Suportul Origin este fabricat in con..

Suport pentru picioare ergonomic Unilux Updown

318,0Lei

Suportul pentru picioare ergonomic Unilux Updown permite ca fiecare miscare a picioarelor sa ajute la cresterea tonusului muscular, sa reduca tensiunea musculara si sa amplifica functia circulatorie. ..

Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)