Scaune

Scaune

Opritor metalic, pentru usa, rotund, cu inel de cauciuc, ALCO Design

54,0 LEI

Opritor metalic, pentru usa, rotund, cu inel de cauciuc, ALCO Design 4 x 10 cm Confectionat din metal cromat, anti-alunecare, cu inele de cauciuc pentru a proteja usa. Dimensiuni: 4 x 10 cm. Culoa..

Opritor tip pana, pentru usa, din cauciuc, cu maner metalic, ALCO Design

57,6 LEI

Opritor tip pana, pentru usa, din cauciuc, cu maner metalic, ALCO Design, este un opritor de usa in forma de V, confectionat din cauciuc si cu maner din otel inoxidabil. Dimensiunile opritorului sunt ..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, mesh textil/piele ecologica, Office Products Corfu - negru

444,0 LEI

Scaun de birou, brate metalice, rotile, mesh textil/piele ecologica, Office Products Corfu - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relax..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus

612,0 LEI

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus dispune de un mecanism tip TILT pentru reglajul si blocarea sau deblocarea spatarului. Scaunul de birou Cyprus ..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negru

528,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blocarea..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Tenerife - negru

642,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Tenerife - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxa..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Corsica - negru

528,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Corsica - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blo..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negru

522,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau bloca..

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect

174,0 LEI

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect confectionat din plastic tare, durabil cu grad de inclinare reglabil si un nivel de inaltime. Creste confortul lucrului la birou. Este echipat cu..

Suport pentru picioare, ALCO Foot Friend

204,0 LEI

Suport pentru picioare, ALCO Foot Friend Din plastic ABS cu rama din metal. Ajustabil. Dimensiuni 45 x 29 cm...

Suport pentru picioare, ALCO Swing
-21%

Suport pentru picioare, ALCO Swing

186,0 LEI 234,0 LEI

Suport pentru picioare, ALCO SwingSuport cu design ergonomic. Confectionat din plastic cu suprafata antialunecare. Ajustabila de la 0 la 20°. Dimensiuni: 45 x 35 x 10 cm...

Suport pentru picioare, ALCO Tritty

150,0 LEI

Suport pentru picioare, ALCO Tritty cu rama din otel si cu suportul pentru picioare din cauciuc ce impiedica alunecarea. Se poate regla pe 4 pozitii intre 60 si 145mm. Dimensiunea suportului este de 3..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)