Scaune

Scaune

Opritor metalic, pentru usa, rotund, cu inel de cauciuc, ALCO Design

42,0 LEI

Opritor metalic, pentru usa, rotund, cu inel de cauciuc, ALCO Design 4 x 10 cm Confectionat din metal cromat, anti-alunecare, cu inele de cauciuc pentru a proteja usa. Dimensiuni: 4 x 10 cm. Culoa..

Opritor tip pana, pentru usa, din cauciuc, cu maner metalic, ALCO Design

48,0 LEI

Opritor tip pana, pentru usa, din cauciuc, cu maner metalic, ALCO Design, este un opritor de usa in forma de V, confectionat din cauciuc si cu maner din otel inoxidabil. Dimensiunile opritorului sunt ..

Scaun de birou Office Products cu brate din metal si roti

510,0 LEI

Scaun de birou Office Products cu brate din metal si roti dispune de sistem de reglaj TILT ce se poate regla pentru un balans relaxant sau poate bloca si debloca pozitia spatarului. Spatarul este ergo..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, mesh textil/piele ecologica, Office Products Corfu - negru

420,0 LEI

Scaun de birou, brate metalice, rotile, mesh textil/piele ecologica, Office Products Corfu - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relax..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus - negru

570,0 LEI

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Cyprus - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxan..

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Majorca - negru

523,2 LEI

Scaun de birou, brate metalice, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Majorca - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxa..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negru

480,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, mesh textil, Office Products Rhodos - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blocarea..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Tenerife - negru

603,6 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica eleganta, Office Products Tenerife - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxa..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Corsica - negru

510,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Corsica - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau blo..

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negru

504,0 LEI

Scaun de birou, brate plastic, rotile, piele ecologica, Office Products Crete - negruScaun de birou cu mecanism tip TILT (pentru ajustarea scaunului: mobilitatea spatarului balans relaxant sau bloca..

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect

156,0 LEI

Suport ergonomic pentru picioare, ajustabil, Q-Connect confectionat din plastic tare, durabil cu grad de inclinare reglabil si un nivel de inaltime. Creste confortul lucrului la birou. Este echipat cu..

Suport pentru picioare, ALCO Foot Friend

186,0 LEI

Suport pentru picioare, ALCO Foot Friend Din plastic ABS cu rama din metal. Ajustabil. Dimensiuni 45 x 29 cm...

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)