Scaune

Scaune

Opritor pentru usa metalic cu inel de cauciuc ALCO Design

65,0Lei

Opritorul pentru usa metalic cu inel de cauciuc ALCO Design este fabricat din metal cromat, cu talpa antialunecare si cu inele de cauciuc pentru protectia usii. Este de culoare argintiu si are  d..

Scaun de birou cu brate metalice din piele ecologica Office Products Cyprus

900,0Lei

Scaunul de birou cu brate metalice din piele ecologica Office Products Cyprus dispune de un mecanism tip TILT pentru reglajul si blocarea sau deblocarea spatarului. Scaunul de birou Cyprus se regleaza..

Scaun de birou din mesh textil Office Products Rhodos

780,0Lei

Scaun de birou din mesh textil Office Products Rhodos cu bratele din plastic si rotile. Este fabricat cu mecanism TILT pentru reglarea spatarului in mod balans sau blocare. Se regleaza pe inaltime int..

Scaun de birou din piele ecologica Office Products Corsica

780,0Lei

Scaun de birou din piele ecologica Office Products Corsica echipat cu rotile si cu mecanism TILT pentru reglarea spatarului in modul balans sau blocat. Scaunul se regleaza intre 106cm si 116cm. Spatar..

Scaun de birou din piele ecologica Office Products Crete

880,0Lei

Scaunul de birou din piele ecologica Office Products Crete este echipat cu roti si mecanism tip TILT ce permite spatarului sa se inclina in modul balans sau sa fie blocat in pozitie fixa. Se regleaza ..

Scaun de birou din textil si piele eco Office Products Corfu negru

740,0Lei

Scaun de birou din textil si piele eco Office Products Corfu negru cu mecanism tip TILT ce permite reglarea mobilitatii scaunului prin blocarea si deblcoarea spatarului. Scaunul Corfu se poate regla p..

Scaun pentru birou din piele ecologica eleganta Office Products Tenerife

1.080,0Lei

Scaun pentru birou din piele ecologica eleganta Office Products Tenerife echipat cu roti si cu mecanism TILT ce ofera o reglare optima a spatarului in pozitia balans sau fixa. Se regleaza pe inaltime ..

Suport ergonomic pentru picioare reglabil Q-Connect

185,0Lei

Suportul ergonomic pentru picioare reglabil Q-Connect este confectionat din plastic tare, durabil cu grad de inclinare reglabil si un nivel de inaltime. Creste confortul lucrului la birou. Este echipa..

Suport pentru picioare ALCO Foot Friend

280,0Lei

Suport pentru picioare ALCO Foot Friend este fabricat din plastic ABS cu rama din metal si este reglabil. Dimensiunile suportului pentru picioare este de 45x29cm...

Suport pentru picioare ergonomic si reglabil Unilux Origin

294,0Lei

Suportul pentru picioare ergonomic si reglabil Unilux Origin este conceput pentru utilizarea zilnica si ajuta la evitarea durerilor musculare si oboseala spatelui. Suportul Origin este fabricat in con..

Suport pentru picioare ergonomic Unilux Updown

340,0Lei

Suportul pentru picioare ergonomic Unilux Updown permite ca fiecare miscare a picioarelor sa ajute la cresterea tonusului muscular, sa reduca tensiunea musculara si sa amplifica functia circulatorie. ..

Suport pentru picioare la birou ALCO Tritty

245,0Lei

Suport pentru picioare la birou ALCO Tritty cu rama din otel si cu suportul pentru picioare din cauciuc ce impiedica alunecarea. Se poate regla pe 4 pozitii intre 60 si 145mm. Dimensiunea suportului e..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)